Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Álomszerűen rajtolt Bese és francia csapata

Bese Barnabás egy esztendeje pont ezen a napon  írt alá a francia másodosztályban szereplő Le Havre csapatához, mely a felsőházban végzett, de jócskán lemaradt a feljutásról. Idén újra lehet próbálkozni, a bajnoki rajt pedig igen impozáns. 

212364_bese_barnabas

A 23 esztendős válogatott védő korábban 105 mérkőzésen öltötte megárad az MTK Budapest szerelését, egy év e pedig a légiós élet útjára lépett. Első szezonjában 28 bajnokin kapott szerepet, 1931 percet töltött a pályán, és egy gólt is jegyzett. A Le Havre pozitív mérleggel (38 14-12-12 39:31 54 pont) zárta a francia másodosztályt, ám összességében ez csak a nyolcadik helyre volt elegendő.

Bese Barnabás, ahogyan egy rövid periódus kivételével tavaly, úgy idén is alapembernek számít. A bajnoki rajt tökéletesre sikeredett, 4 mérkőzésből 4 győzelem a mérleg, a gólarány pedig 11:1, ami igen impozáns. A magyar légiós mind a négy bajnokin a kezdőben kapott helyet, s 3 ízben végig a pályán is maradhatott. A nyitókörben az FC Tours ellen védő létére még gólt is szerzett.

Mindez azt eredményezi, hogy a Le Havre jelenleg vezeti a másodosztály tabelláját.  Bese Barnabás pedig minden sorozatot figyelembe véve eddig 33 tétmeccsen képviselte francia csapatát, s ezeken 2 gólt is összeszorgoskodott már.

Íme a Ligue 2 állása jelenleg

Teljes képernyő rögzítése 2017. 08. 19. 143536