Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Nem kérdés, a Chelsea bajnokesélyes!”

A Manchester United menedzsere, José Mourinho szerint a bajnoki címvédő Chelsea-nél nem ildomos komoly problémákról beszélni (…)

(Kép: mirror.co.uk)

Annak ellenére, hogy a Chelsea beragadt az angol bajnokság nyitányán, valamint kulcsembereit elveszítette Diego Costa, és Nemanja Matic személyében, José Mourinho szerint továbbra is abszolút bajnokesélyes csapat!

“Amikor az emberek arról beszélnek, hogy a csapat elveszített egy nagyon fontos embert a középpályáról Matic személyében, nem mérlegelik, hogy megszerezték Bakayokot, és Danny Drinkwater is érkezhet. Kérdezem én, hol itt a probléma?”- Így Mourinho csapata Swansea elleni bajnokiját megelőző sajtótájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy mi a véleménye arról, hogy a címvédő elveszítette Nemanja Maticot.

“Problémáról akkor beszélhetnénk, amikor eladsz játékosokat, de nem is próbálod meg pótolni őket! A Chelsea-nél nem erről van szó, így én nem látok különösen nagy okot az aggodalomra! Talán még erősebb csapatuk is lett mint tavaly, de ez a Premier League minden élcsapatára elmondható. Különben meg a Chelsea a bajnokcsapat. Számomra pedig a favorit mindig az aktuális bajnok, hiszen őket kell legyőzni. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy egyértelműen megnyerik idén is a bajnokságot, de az a tény, hogy az előző szezonban bajnokságot nyertél, az új idényben is feljogosít a végső sikerre!” – Fűzte tovább gondaltmentét az MU menedzsere a “londoni kékekről”.