Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Eseménydús, ötgólos meccsen nyert a Southampton a West Ham ellen – videóval

Nagyon izgalmas és eseménydús mérkőzésen van túl a Southampton és a West Ham. Két büntető, kiállítás, utolsó perces fordítás, szinte minden volt a mérkőzésen, ráadásul Chicharito második PL mérkőzésén duplázni tudott. 

2017-08-19T142352Z_79837700_RC1B2BBC9000_RTRMADP_3_SOCCER-ENGLAND-SOU-WHU

Forrás: premierleague.com

Southampton – West Ham: 3-2 (2-1) 
Gólszerzők:  Gabbiadini (11.), Tadic (38. – bütetőből), Austin (90+3. – bütetőből) ill. Chicharito (45. 74.)
Sárga lapok: Tadic (15.) ill. –
Kiállítás: – ill. Arnautovic (33.)

Az igencsak kiegyenlített mérkőzésen a gólszerzésben először inkább a Southampton jeleskedett. Először a 11. percben Gabbiadini villantotta meg tudását, kapásból lőtt a tizenhatosról a kapu jobb alsó sarkába. A 33. percben Arnautovic szándékos könyöklése után azonnal kiállította az osztrák játékost, így emberhátrányba került a West Ham, majd a 38. percben Fonte rángatta meg ellenfele mezét a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. Dusan Tadic állt a labda mögé, aki magabiztosan értékesítette a lehetőséget. Azonban még az első félidőben sikerült szépítenie a vendég csapatnak, amikor Michail Antonio lövését még védte a kapus, de a kipattanóra Chicharito érkezett, aki így megszerezte első gólját a West Hamben.

A második félidőben is jól ment a Southamptonnak. A 60. percben Gabbiadini végezhetett el egy szabadrúgást nagyjából 25 méterről, ám a labda a felsőlécről pattant vissza. Aztán egyre jobban kezdett játszani a West Ham is, az emberhátrány ellenére. A 74. percben Diafra Sakho lövését a kapus a felsőlécre tudta piszkálni, onnan viszont épp Chicharito elé érkezett, aki lecsapott a kipattanóra, és kiegyenlített. Itt érezhette a Southampton, hogy meg kell nyerniük ezt a meccset, így nagyon belehúztak. A 88. percben Cedric lőtt a hálóba, ám les miatt érvénytelenítették a találatot, majd Nathan Redmond kapott pontos labdát a büntetőterületen belül és gyorsan el is lőtte a labdát, de az utolsó pillanatban az egyik védő blokkolta a lövést. A 91. percben viszont buta hibát követett el Pablo Zabaleta a tizenhatoson belül, ami miatt tizenegyest kapott  hazai csapat. Charlie Austin állt a büntetőpont mögé, és lövését Joe Hart nem tudta védeni. Ezután le is fújta a játékvezető a mérkőzést.