Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Először ugyan, de különös érzéseim vannak!”

Az FC Barcelona saját nevelésű játékosa, Andrés Iniesta jövőjével kapcsolatosan tett sokat sejtető kijelentéseket.

1503219564_982475_1503219745_noticia_normal(Kép: as.com)

Az nem kérdés, hogy Andrés Iniesta imádja Barcelonát! A Barca saját nevelésű középpályása azonban már 33 esztendős, ezért bizony nem meglepő, hogy Iniestát a jövő is foglalkoztatja.

“Mostanra sem írtam alá új szerződést a Barcával. Először van az, hogy különös érzéseim vannak a jövővel kapcsolatban. Ez egy olyan forgatókönyv, amire három évvel korábban például nem is gondoltam volna! Olyan kérdéseket teszek fel magamnak, amelyeket korábban még soha! Ugyanakkor azt gondolom, hogy ez teljesen normális.” – Idézi a Barcával 2018 nyaráig szerződésben álló Iniestát a Sky Sports.

A 119-szeres spanyol válogatott játékos “különös érzéseit” nagyban befolyásolhatja az életkor mellett az is, hogy például az elmúlt idényben háromszor is megsérült, ráadásul Paulinho megszerzésével, vagy mondjuk Jean Michael Seri esetleges érkezésével Ernesto Velverdénél közel sem biztos, hogy alapembernek számít majd.
Azzal kapcsolatban, hogy meghosszabbítja-e Iniesta barcelonai szerződését, csak találgathatunk, ugyanakkor azt biztosra vehetjük, hogy a klasszis középpályás tett már le annyit az asztalra a Camp Nouban, hogy a döntést abszolút rá bízzák majd!