Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Megegyeztek, Diego Costa távozhat! – Sajtóhír

A spanyol Onda Cero rádióadó értesülései szerint eldőlt Diego Costa jövője, így rövidesen következhet a hivatalos bejelentés!

(Kép: as.com)

A spanyol rádióadó, az Onda Cero, Radio Estadio című műsorában elhangzottak szerint az Atlético Madrid egyességre jutott a Chelsea együttesével Diego Costa átigazolását illetően. A beszámoló szerint a “matracosok” 45 millió eurót, plusz 10 millió bónuszt utalnak majd át a “londoni kékek” számlájára, a mindenképpen Madridba vágyó csatár játékjogáért cserébe. Ugyanakkor az üzlet létrejöttének még van egy feltétele!

Diego Costának ugyanis rendeznie kell viszonyát a Chelsea klubvezetőségével. Mint ismert, játékos és klub között már számos ellentét alakult ki, például azt illetően is, hogy a spanyol csatár nem volt hajlandó megjelenni a tartalékcsapat edzésein. A Radio Estadio értesülései szerint Costát az edzések megtagadásáért 300 000 font befizetésére is kötelezte a Chelsea, ami eddig még nem történt meg. Így a továbbiakban amennyiben a válogatott támadó elsimítja problémáit a regnáló angol bajnokkal, zöld utat kaphat a transzfer!

Érdekesség, hogy az Atleti 7 millió euróval többet fizet Costáért, mint amennyiért eladta őt 2014-ben a Chelsea-nek. Egyeseknek talán meglepő lehet az is, hogy a 28 esztendős futballista önként vállalta, hogy a világbajnokságot megelőző idényben január 1-jéig – a FIFA-eltiltás miatt – csupán edzésekre jelentkezhet régi-új állomáshelyén.