Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ér-e 300 millió eurót Messi?

Lionel Messi a Barcelona egyik alappillére. Suarezzel és Neymarral remek triót alkottak, azonban az MSN-ből egy betű kiesett. A brazil tehetség Franciaországban folytatja a pályafutását, és pletykák merültek fel az argentin zseni távozásáról is.

2

A Yahoo Sport France Twitteren tett közzé egy üzenetet, amiben az állt, hogy Lionel Messi a Manchester City gárdájához csatlakozhat abban az esetben, ha az angolok kifizetik a játékos 300 millió eurós kivásárlási árát. Ezzel újabb rekordösszegű transzfer jönne létre. Ez bőven megdöntené Neymar klubváltásának a költségét.

Az egész átigazolási pletyka onnan indult ki, hogy a napokban megjelent egy Tweet arról, hogy Sheikh Mansour azt ígérte a szurkolóknak, hogy az elkövetkező napokban a futballtörténelem legnagyobb transzfere fog megtörténni. A hír gyorsan terjedt az online világban, azonban senki nem tudta megerősíteni a valóságalapját a kiírásnak. Ezt követően egy újabb arab fiókról érkezett egy kiírás, ami szintén az argentin átigazolását erősítette meg.

Névtelen

A történettel már ott akadt a gond, hogy a Manchester City tulajdonosa, Sheikh Mansour ritkán tesz közzé nyilvános bejegyzést a csapattal kapcsolatos ügyekről. Tehát semmilyen hivatalos közlemény nem jelent meg Messi átigazolásával kapcsolatban, így minden Twitteren, illetve Instagramon megjelent híresztelést fenntartással kell kezelni. Az átigazolási időszak azonban még nem zárult le, és a futballban ugye bármi megtörténhet, így Guardiola akár határozhat úgy is, hogy tényleg megszerzi egykori játékosát.

kép: performgroup

Nagy Gábor