Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gladbach-sikerrel zárult az első forduló! – videóval

Vasárnap este zárult a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 1. fordulója. A záró mérkőzésen a Dieter Hecking által irányított Mönchengladbach a Peter Stöger vezette Kölnt látta vendégül. Az előbb említett találkozó előtt a Freiburg – Eintracht Frankfurt összecsapás került lebonyolításra…

Teljes képernyő rögzítése 2017. 08. 20. 200131

Borussia Mönchengladbach – Köln 1-0 (0-0)
Helyszín:
Borussia-Park, Mönchengladbach
Gólszerzők: Elvedi(49.) ill. –
Kiállítás:

A találkozó első helyzete a hazaiak előtt adódott. A 7. percben Raffael tette próbára Horn képességeit, a vendégek portása résen volt, s védeni tudta a Gladbach támadójának lövését. A 17. minutumban Vestergaard veszélyeztetett a Mönchengladbach oldaláról, próbálkozását azonban az egyik kölni védő blokkolni tudta. A 19., majd a 33. percben Köln lehetőségeket jegyezhettünk fel, mindkét alkalommal Jhon Cordoba tett kísérletet a gólszerzésre, a kolumbiai támadó azonban nem tudta megszerezni a vezetést csapatának. A második félidőben megtört a gólcsend, a 49. minutumban Traore átadását követően Elvedi vette be az ellenfél hálóját. A Gladbach előtt adódtak még lehetőségek, ám ezek közül egyiket sem tudták már gólra váltani Hecking tanítványai. Összességében megérdemelten nyert a hazai gárda.


Freiburg – Eintracht Frankfurt 0-0
Helyszín:
Schwarzwald-Stadion, Freiburg
Gólszerzők: – ill. –
Kiállítás: 

A mérkőzés első említésre méltó momentumára 11 percet kellett várni, amit a Frankfurt javára jegyezhettünk fel. Ekkor az Eintracht egyik nyári szerzeménye, Sebastien Haller előtt adódott lehetőség, a kapu alsó sarkába tartó lövéséből azonban nem született gól, mivel Schwolow résen volt. A 16. minutumban egy szögletet követően Falette bólintott kapura, a fejese végül célt tévesztett. A 35. percben ismét a Frankfurt veszélyeztetett, ekkor De Guzman tette próbára Schwolow képességeit, a Freiburg kapus ezúttal is állni tudta a sarat. Nem sokkal később a szerencse a hazaiak mellé állt, mivel Sebastien Haller lövése a kapufán csattant. A fordulást követően nem igazán történt említésre méltó momentum, akció. A helyzetek, lehetőségek alapján a Freiburg örülhetett jobban az egy pontnak.