Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közleményt adott ki Kleinheisler menedzsmentje

Elege lett a válogatottba két éve berobbant Kleinheisler László menedzsmentjének a szurkolók támadásaiból. Közleményben reagáltak a negatív hozzászólásokra.

kleini_astana-1

Nemcsak azt követően kapott negatív kritikát Kleinhesler László, miután a Werder Bremen előbb kölcsönadta őt a Darmstadtnak, majd a Ferencvárosnak. Egyik csapatnál sem váltotta meg a világot, mígnem nyáron a kazah bajnok FK Astana vette kölcsön a magyar játékost, aki a Celtic elleni Bajnokok Ligája Play-off meccsen kvázi gólpasszt adott az ellenfélnek. A szurkolók ismét megtalálták. A játékos ügyeit intéző T&M International Football Agency a közösségi médiában adott ki kommünikét ügyfele védelmében.

„Most azt érezzük, hogy szinte csak a rosszindulatúak és/vagy tájékozatlanok és/vagy irigyek formálnak véleményt egy ideje Kleinheisler László kapcsán. Ezért van szükség egy másik pólus beiktatására részünkről, hogy ne csak az érthetetlenül mocskolódó oldal – legyen az újságíró, anonim kommentelő, esetleg „szakember ” – teljes mértékben szakmaiatlan véleményével találkozzanak a magyar emberek. Biztosan vannak olyan – a magyar foci ügyének szurkoló – érdeklődők is, akik megértik a folyamat alakulását, ha megosztjuk a legfontosabb információkat, hiszen ők adhatják játékosunknak azt az itthoni bázist, akik büszkék rá és bíznak benne még akkor is, ha a hirtelen jött siker miatt nagyot ugrott és most néhány lépcsőfokot vissza kellett lépnie a realitás talajára, hogy újraalapozza karrierjét.” – írják többek között.

Kleinheisler a Videoton neveltje, de megfordult a Puskás Akadémiában is, majd 2016 telén a Werder szerződtette, ahonnan előbb a Darmstadtnak, majd a Ferencvárosnak adták kölcsön. Pár hónapja pedig a kazah bajnok FK Astana vette kölcsön, vételi opcióval a csupaszív labdarúgót, s rögvest alapemberré vált a nagy munkabírású játékos, ám a szurkolók többnyire az egysíkú játékával nem tudnak azonosulni, mondván a technikai tudás hiányát kompenzálandó amolyan buldózerként játszik, aminek nem egyszer volt kárára együttesének.

~GS~