Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A további mérkőzéseinek rövid összefoglalója

Tegnap kezdetét vette az olasz bajnokság 2017/18-as idénye, a Juventus, és a Napoli mérkőzéseivel. Igazán viszont csak a mai estén indult el a legújabb szezon.

Bologna — Torino (1-1)

di

Döntetlennel kezdett Nagy Ádám csapata (Fotó: twitter.com/bfcofficialpage)

A Bologna hazai pályán kezdte meg a Serie A 2017/18-as szezonban. Ellenfelük a tavaly kilencedik helyen zárt Torino volt. Noha a mérkőzést elejét a vendégek kezdték jobban, mégis piros-kékek szerezték meg vezetést a 27. percben Federico Di Francesco révén. A válaszra sem kellett sokáig várni, hiszen a 33. percben Adem Ljajić egyenlített. A második félidőben a Torino dominált, ám gól nem született. Nagy Ádám a kispadon töltötte a mérkőzést.

Lazio — SPAL (0-0)

DHtAQK2WsAE4Ciq

Küzdelmes 0-0 (Fotó: twitter.com/OfficialSSLazio)

A Lazio tavaly az ötödik helyen zárta az idényt, míg a SPAL a Serie B megnyerésével jutott fel az első osztályba. A Lazio szinte végig dominált a mérkőzés alatt, ám a SPAL bebizonyította, hogy nem véletlenül jutott fel.

Sampdoria — Benevento (2-1)

DHs1e9kW0AE-Oc6

Quagliarella jelentette a különbséget (Fotó: twitter.com/sampdoria_en)

A másik újonc is megkezdte szereplését az élvonalban, méghozzá a Sampdoria ellen. A mérkőzést nagy meglepetésre a vendég csapat kezdte jobban, aminek az lett az eredménye, hogy megszerezték a vezetést Amato Ciciretti révén, a 15. percben. A góltól felocsúdott a Sampdoria, és a 38. minutumban Fabio Quagliarella egyenlített. Quagliarella a második félidőben is betalált, ezzel beállította a 2-1-es végeredményt.

Sassuolo — Genoa (0-0)

DHtKadjXgAAjOR4

A labda nem akart a hálóba jutni (Fotó: twitter.com/GenoaCFC)

Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Sassuolo és a Genoa. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, de az első félidő második felét már vendégek uralták. A második félidőben sem adódott túl sok lehetőség, így a vége 0-0 lett. A Sassuolo a következő fordulóban a Torino otthonába látogat, míg a Genoa a Juventust fogadja.

Udinese — Chievo (1-2)

DHs1WLWXoAAFmkj
Meglepetés már az első fordulóban (Fotó: twitter.com/ACChievoVerona)

A vendégek kezdték jobban a találkozót, és a 15. percben vezetéshez is jutottak Roberto Inglese gólja után. A válasz még a szünet előtt érkezett, Cyril Théréau talált a hazaiak kapujába. Az 54. percben, nagy meglepetésre, Valter Birsa beállította az 1-2-es végeredményt., noha az Udinese rengeteget próbálkozott.

Mihók Richárd