Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 25.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Barcelona:  a spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be a hírt, miszerint sikerült megegyezniük mindenben a Borussia Dortmunddal Ousmane Dembele leigazolásáról. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

Manchester United: sokáig a levegőben lógott Zlatan Ibrahimovic jövője, ugyanis nyáron a svéd klasszisnak lejárt a szerződése a Manchester Uniteddal, így csapat nélkül volt. Azonban ez csütörtökön megváltozott. Bővebben itt.

Liverpool: Sajtóhírek szerint az Olympique de Marseille első számú kiszemeltje az Arsenal csatára, Olivier Giroud volt, aki azonban úgy döntött, nem szeretné elhagyni az Arsenal-t. A Marseille Mercato úgy értesült, hogy a Rudi Garcia által irányított csapat kívánságlistájára ezúttal a Liverpool támadója, Divock Origi került fel. Bővebben itt.

PSG: sajtóhírek szerint egyre biztosabb az, hogy Kylian Mbappé az Unai Emery vezette Paris Saint-Germain színeiben folytatja pályafutását. A L’Equipe úgy értesült, hogy a helyére az Ajax Amszterdam csillaga, Kasper Dolberg érkezhet. A részletekről itt olvashatnak.

Barcelona:  a spanyol AS szerint a Barcelona ténylegesen benyújtott egy 35 millió eurós ajánlatot a francia PSG csapatának Di Mariaért, azonban ezt helyből elutasították. Bővebben itt.

Chelsea: A France Football információi szerint az Ernesto Valverde által irányított Barcelona szeretné szerződtetni az angol élvonalbeli bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea brazil szélsőjét, Willian-t. Részletekről itt olvashatnak.

Benfica: a Premier League-ben szereplő Watford hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy kölcsönvette a Rui Vítoria által irányított S.L. Benfica szélsőjét André Carrillo-t. Bővebben itt.

RB Leipzig: a Bundesligában előző szezonban ezüstérmes RB Lipcse 20 esztendős skót tehetsége Oliver Burke a Premier League-ben szereplő West Bromwich együtteséhez igazolt. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.