Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 27.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Arsenal: a Mirror információi szerint az angol Premier League-ben szereplő Arsenal német válogatott futballistáját Mesut Özilt a Peter Bosz által irányított Borussia Dortmund szeretné szerződtetni. Részleteket itt olvashatnak.

Inter Milano: a Sky Sport Italia információi szerint az S.L. Benficához került kölcsönbe Gabriel Barbosa, azaz Gabigol. Az Internazionale tavaly nyáron nem kevesebb mint 30 millió euró ellenében igazolta le a brazil tehetséget a Santostól. Bővebben itt.

Hoffenheim: A német Bild szerint Kerem Demirbay teljesítményével felhívta magára a Liverpool menedzserének, azaz Jürgen Kloppnak a figyelmét. A 24 esztendős középpályás az előző idényben kétségtelenül a Hoffenheim húzóemberének számított. Bővebben itt.

Liverpool: a mindig is jól értesült Gianluca Di Marzio  információi szerint a Napoli szerződtetni szeretné a Liverpool belga hálóőrét Simon Mignoletet, aki a minden bizonnyal PSG együtteséhez szerződő Pepe Reina utódja lenne Nápolyban.

AS Monaco: A Sky Sports  megbízható forrásokra hivatkozva számolt be róla vasárnap, hogy  a Monaco és a PSG mindenben megegyezett egymással és Kylian Mbappé átigazolását 72 órán bejelentik a felek. Részletek itt.

Barcelona: 2013-ban komoly meglepetést okozott, hogy az FC Barcelona fiatal középpályása, Thiago Alcantára a Bayern Münchenhez igazolt. A spanyol válogatott játékos öccse, Rafinha azonban egészen idáig hűséges maradt a katalánokhoz, ám úgy tűnik, hogy a napokban akár még az ő klubváltására is sor kerülhet. Bővebben itt.

Tottenham: a Sky Sports beszámolója szerint a Stoke City megegyezett a Spurs osztrák válogatott védőjével Kevin Wimmer-el és a hírek szerint 15 millióért vált klubot a fiatal védő.