Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 28.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Liverpool: a mai nap folyamán robbant a bomba miszerint Naby Keita orvosira érkezik a Liverpool együtteséhez és 48 millió fontért a Liverpool játékosa lesz. Részletekről itt olvashatnak.

Barcelona: sajtóhírek szerint a Barcelona szeretné megszerezni a jövő nyáron Marcus Rashford. A Manchester United reménysége remekül tudná helyettesíteni a későbbiek folyamán, a már 30 éves Luis Suarezt — állítja Ernesto Valverde. Bővebben itt.

Inter Milano: az általában mindig jól informált Gianluca Di Marzio saját weboldalán arról ír, hogy a francia Ligue 1-ben szereplő AS Monaco szeretné szerződtetni az Internazionale montenegrói támadóját, Stevan Jovetic-t. Bővebben itt.

Borussia Dortmund: máris megvan a Barcelonához igazoló Ousmane Dembele utódja. A Dortmund a hivatalos twitter csatornáján már be is mutatta a játékost. Részletek itt.

Lazio: angol és olasz sajtóhírek szerint az olasz Serie A-ban érdekelt Inter Milano mindenben megállapodott a rivális Lazio játékosával Keita Baldéval és már a napokban bejelenthetik a transzfert.Részletekről itt olvashatnak.

Liverpool: a L’Équipe francia sportnapilap egybehangzó értesülése szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool egy 80 milliós ajánlattal próbálja az Anfieldre csábítani a Monaco egyik meghatározó játékosát Thomas Lemart. Részletek itt.

Bayern München: a Bayern München tavaly szerződtetett tehetsége a portugál Renato Sanches továbbra sem találja a csapatnál a helyét és a játék sem úgy megy neki, ahogy azt elvárták, így közel a váltás. A fiatal portugált a Monaco, Liverpool és Milan is szeretné megszerezni. Bővebben itt.

Tottenham: a Stoke City előrehaladott tárgyalásokat folytat a Tottenhammel a védő Kevin Wimmer leigazolásával kapcsolatban. Az ügyre hamarosan pont kerülhet. Részletekről itt olvashatnak.

Leicester City: a Leicester City a Sky Sports értesülései szerint ajánlatot tett a West Bromwich Albion északír védőjéért Jonny Evansért. Bővebben itt.

Fenerbahce: új ösvényre lépett az Ajax Amszterdam és a Paris Saint-Germain korábbi szélső védője. Az előző szezont a Fenerbahce színeiben töltő Gregory van der Wiel az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Cagliari-ban folytatja pályafutását. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.