Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 30.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Barcelona: spanyol lapértesülések szerint a Barcelona még utoljára megpróbálkozik Philippe Coutinho leigazolásával, ezért még egy, óriási összegről szóló ajánlatot tettek a brazil játékosért. Azonban ha ez mégsem jönne össze, a B terv lép életbe, ami Dybala megszerzését jelenti. Bővebben itt.

Lazio: A franica Ligue 1 címvédője az AS Monaco a keddi nap folyamán már második igazolását jelentette be a klub közösségi oldalán. A hercegségbeliek ezúttal is Olaszországból igazoltak, ezúttal a Lazio együttesétől szélső támadót a 22 esztendős Keita Baldé személyében. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

Liverpool: a Liverpool megtette harmadik ajánlatát is a Monaco (még megmaradt) csillagáért Thomas Lemarért , azonban a végeredmény ismét ugyan az lett. Bővebben itt.

Juventus: ahogy az várható volt, a Juventusnál bejelentették Benedikt Höwedes szerződtetését- a Schalkét elhagyó német hátvéd egyelőre kölcsönben kerül Torinóba. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

Chelsea: egybehangzó spanyol sajótértesülések szerint a Premier League címvédője a Chelsea és az Atlético Madrid megegyezett egymással  Diego Costa átigazolásáról. Bővebben itt.

Dortmund: a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund hivatalos facebook oldalán jelentette be, hogy megegyezett a Szalai Ádámot is soraiban tudó Hoffenheim együttesével és szélső védőjük, Jeremy Toljan a Borussia Dortmund csapatában folytatja pályafutását. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

Valencia: az általában mindig jól értesült olasz úriember, azaz Gianluca Di Marzio saját weboldalán arról ír, hogy a spanyol La Ligában szereplő Valencia kötelékébe tartozó Nani-t a Simone Inzaghi által irányított Lazio szeretné szerződtetni. A részletekről itt olvashatnak.

Bayern München: a DiMarzio.com értesülései szerint a portugál szupertehetség, Renato Sanches új állomáshelye az eddigi híresztelésekkel ellentétben nem a Chelsea vagy a Liverpool lehet, esetleg valamelyik olasz sztárcsapat, hanem a Swansea együttese lehet. Bővebben itt.

Arsenal: A Sky Sports legfrissebb beszámolója szerint Oxlaide Chamberlain visszautasította a Chelsea ajánlatát és inkább Liverpoolba szeretne igazolni. A hírek szerint a londoni kékek 35 millió fontot kínáltak az angol válogatott játékosáért, de hiába egyezett meg egymással a két együttes az ágyúsoka játékos nem szeretne a Stamford Bridgen futballozni. Részletekről itt olvashatnak.

Leicester City: angol sajtóhírek szerint Danny Drinkwater, a Premier League-ben szereplő Leicester City válogatott labdarúgója arra kérte klubját, engedje el a címvédő Chelsea-hez. A részletekről itt olvashatnak.

West Bromwich: a Premier Leagueban szereplő West Bromwich Albion csapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezték az Arsenaltól a korábbi angol válogatott védőt Kieran Gibbset. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.