Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Transzferhajrá! Az átigazolási piac utolsó órái élőben

Utolsó óráihoz érkezett a nyári transzferhajrá. Az utolsó pillanatokban is várhatóak hivatalos bejelentések, a legtöbb csapatnak éjfélig van ideje fedél alá hozni az üzleteket, kivétel ez alól a Bundesliga hiszen ott már 18 órakor bezárt a piac. Tartsanak velünk és biztosan nem maradnak le semmiről. Cikkünk folyamatosan frissül….

transferlive1

00:00 – VÉGE! Hivatalosan bezárult a piac, már csak Angliában lehet játékosokat regisztrálni magyar idő szerint éjjel egy óráig. Persze még több európai bajnokságból is várhatóak bejelentések, amely üzletek éjfél előtt kötettek azok még hivatalos transzfernek számítanak.

23: 54 – HIVATALOS! A PL újonca a Brighton hivatalos honlapján jelentette be új szerzeményét, amely nem más, mint a Newcastle holland válogatott hálóőre Tim Krul. A 29 esztendős hálóőr egy évre kölcsönbe kerül a Brighton együtteséhez.

DIlvdW5XkAAEJxO

23:44 – HIVATALOS! Az angol másodosztályban érdekelt Birmingham szerződtette a Brentford futballistáját Maxim Colin-t, aki négyéves szerződést kötött új klubjával.

23:35 – André Gomes az FC Barcelona portugál válogatott játékosa sem vált klubot a nyári átigazolási szezon hajrájában. Pedig a portugált a West Ham, Liverpool, Tottenham is a soraiben szerette volna tudni.

23:25 – Ross Barkley-t eladta az Everton a Chelsea-nek, megközelítőleg 30 millió fontért. Barkley lement Londonba és az orvosi vizsgálat közben közölte, hogy meggondolta magát, majd kilépett az ajtón és elindult haza Liverpoolba.

23:14 – Az olasz Serie A címvédője a Juventus kölcsönadta 17 esztendős tehetségét Moise Kean-t a Hellas Verona együttesének.

23:08 – Egy órával az nyári átigazolási szezon zárása előtt a skót Celtic hivatalos honlapján jelentette, hogy kölcsönvette a PSG 19 esztendős tehetségét Odsonne Edouardot.

23:00 – Hivatalosan is véget ért a nyári átigazolási szezon Olaszországban! Újabb játékosokat már nem igazolhatnak a klubok.

22:56 – BRÉKING! A Sky Sports információi szerint Danny Drinkwater  épp orvosi vizsgálaton vesz részt a Chelseanél.

22:46 – Az amerikai válogatott történetének legfiatalabb gólszerzője, Julian Green ismét klubot vált. Ezúttal a Stuttgarttól kölcsönben a másodosztályú Greuter Fürth csapatához került.

22:38 – HIVATALOS! Joel Campbell az Arsenal játékosa zsinórban hatodik szezonját is kölcsönben fogja tölteni. A 25 esztendős szélső támadó ezúttal a La Ligában szereplő Real Betisnél fog kölcsönben szerepelni vételi opcióval.

22:24 – HIVATALOS! Wahbi Khazri a Sunderland tunéziai válogatott játékosa visszatér Franciaországba, miután a Stade Rennes egy évre kölcsönvette a 26 esztendős támadó középpályást.

22:10 – BRÉKING! Olasz válogatott védővel erősít a Premier League címvédője a Chelsea együttese. A londoni kékek az olasz Torino válogatott védőjét Davide Zappacostát szerződtetik 25 millió euróért.

DIlYA8pWAAUk6Uc

22:00 – EGY KIS ÖSSZEGZÉS! Két órával a piac zárása előtt akik sorsa még nem tisztázott azok közt megtalálhatjuk Alexis Sánchez nevét akiért a City 60 milliós ajánlatott tett, de a listán még ott van Thomas Lemar neve is akiért az Arsenal közel 100 milliót ajánlott. Akik minden bizonnyal nem váltanak klubot ezen a nyáron az Virgil Van Dijk a Southamtpon védője és Philippe Coutinho a Liverpool sztárja akikhez ragaszkodik klubjuk.

21:45 – Sajtóhírek szerint megszületett az egyezség és a Swansea spanyol válogatott támadója Fernando Llorente a Tottenham együtteséhez igazol, ezzel újabb játékos mondott nemet a Chelsea megkeresésére. Korábban Lukaku, Oxlade-Chamberlain és Barkley is visszautasította Conte csapatának megkeresését.

21:40 – BRÉKING! A BBC Sport  és a Sky Sports információi szerint Ross Barkley visszautasította a Chelsea ajánlatát.

21:36 – A PL-ben érdekelt Liverpool fiatal szélső védőjé Ryan Kent a Bundesligában folytatja, miután a vörösök kölcsönadták a Freiburg együttesének.

DIlQCzhXUAMRZlo

21:30 – Portugál válogatott játékossal erősít a Leicester City. A rókák a Sporting Lisszabon 28 esztendős középpályását Adrien Silvát szerződtetik 15 millióért.

21:18 – HIVATALOS! Az FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be, hogy megegyezett a Benficával, így Douglas Pereira a következő szezont a lisszaboni klubnál tölti kölcsönben.

21:06 – HIVATALOS! Horvát tehetséget igazolt az angol élvonalban szereplő Everton együttese. A liverpooli kékek 10 millió fontért igazolták  le Nikola Vlašićot a horvát Hajduk Split együttesétől és ötvéves szerződést kötött az Everton együttesével.

20:51 – Futács Márkó csapattársa lett Hugo Almeida akivel szerződést kötött a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hajduk Split.

20:46 – BRÉKING! A Sky Sports értesülése szerint Virgil Van Dijk a ma záruló nyári átigazolási időszakban mégsem vált klubot, és marad a Southampton együttesénél.

20:40 – A PL-ben érdekelt Marco Silva által vezetett Watford újabb játékos leigazolását jelentette be. A lódarazsak ezúttal a Serie A-ban szereplő Udinese védőjét Molla Waguét szerzeték meg kölcsönbe.

20:35 – A Leicester City kölcsönadta francia védekező középpályását Nampalys Mendy-t a fracnai Ligue 1-ben érdekelt Nice együttesének.

20:32 – HIVATALOS! A Premier League újonc a Brighton is igazolt új játékost az átigazolási piac utolsó óráiban. A sirályok a portugál élvonalból erősítettek, méghozzá a Sporting Lisszabon olasz szélsőjével Ezequiel Schelottóval.

DIlAosZXUAA8wQv

20:28 – HIVATALOS! Visszatér Spanyolországba a Barcelona korábbi szélsője Bojan Krkić, akit a Deportivo Alavésnek adott kölcsön a PL-ben szereplő Stoke City.

20:22 – HVATALOS! Az angol élvonalban szereplő Leicester City kölcsönvette a Bundesligában érdekelt Leverkusen rutinos osztrák válogatott védőjét Aleksandar Dragović-ot.

20:14 – HIVATALOS! Portugál tehetséget igazolt a Birmingham City, nevezetesen Diogo Jotát vették kölcsön az Atletico Madrid együttesétől.

20:10 –  A Monaco “cserébe” megpróbálja majd megszerezni Di Maríát, ami egyben megkönnyítheti Lemar klubváltását is. Ám Thomas Lemar az Arsenal helyett a Liverpoolt választaná, mert a BL-ben szeretne játszani. Több angol lap szerint a Liverpool csak Lemar érkezése esetén hajlandó megválni Coutinhótól. Ha ezek a hírek igazak, Mbappé óriási lavinát indíthat el alig 5 órával a piac zárása előtt…

19:54 – HIVATALOS! Lucas Pérez a Premier League-ben szereplő Arsenal spanyol támadója visszatér Spanyolországba. A 28 esztendős támadó a Deportivo La Coruna együtteséhez kerül kölcsönbe egy évre.

DIk6mR7XUAETMUT

19:42 – A Sky Sports értesülése szerint a Liverpool elfogadta Crystal Palace 26 millió fontos ajánlatát Mamadou Sakhoért és a francia védő orvosira érkezik Londonba.

19:30 – A BBC értesülése szerint az Arsenal feladta a Lemarért folytatott harcot, ami nagyban befolyásolhatja Alexis Sanchez klubváltását. Hiába áll közel a Manchester City-hez a chilei klasszis, amennyiben Lemar nem érkezik az Arsenal együtteséhez minden bizonnyal Sánchez marad Londonban.

19:24 – HIVATALOS! Véget ért a nyár egyik legnagyobb transzfer sagája, miután Kylian Mbappé az AS Monaco francia tinisztárja elhagyta a hercegségbeieleket és szintén a francia bajnokságban érdekelt PSG csapatához került kölcsönbe. A párizsiaknak vételi opciójuk lesz a francia váloagott játékosra, hogy végleg leigazolják megközelítőleg 166 millióért.

DIky4UbXYAElu1Z

19:10 – HIVATALOS! Rémy Cabella a Mairseille futballistája a szintén francia élvonalban szereplő Saint-Étienne együtteséhez kerül egy évre kölcsönbe, jelentették be a zöld-fehérek hivatalos honlapjukon.

19:00 – HIVATALOS! A Manchester City 22 esztendős belga válgoatott védőjét Jason Denayer-t egy évre kölcsönadta a török Galatasaray együttesének. Denayer legutóbb a Sunderland együttesében szerepelt kölcsönben, de 2015-ben már futballozott az isztambuli együttesnél.

18:51 –  HIVATALOS! A Watford szerződtette a portugál bajnokságban szereplő Sporting Lisszabon 27 esztendős holland középpályását Marvin Zeegelaart. A korábban az Ajax együttesében is megfordult játékos négyéves szerződést kötött a PL-ben szereplő együttessel és 3 milliót fizettek érte a portugáloknak.

DIkulMbW0AALoCK

18:38 –  Az olasz élvonalban szereplő AC Milan mindenben megegyezett a Torino együttesével és M’Baye Niangot kölcsönadták a torinóiaknak vételi opcióval.

18:30 –  A Liverpool FC nagy valószínűséggel nem vesz senkit a hátralevő órákban. A Vörösök képviselői nem tudtak megegyezni a Monacoval, ezért jött képbe az Arsenal, aki bár 92 milliót ajánlott Lemarért, Sanchez maradása miatt mégsem igazolják le a franciát.

18:18 – Az Arsenal spanyol támadója Lucas Pérez visszatérhet a La Ligába és a Deportivo La Corunához kerülhet kölcsönbe. Hivatalos megerősítés az ügyben még nem történt.

18:10 – BRÉKING! A Chelsea egy 45 millió fontos ajánlatot tett a Leicester City algériai válogatott jáékosáért Riyad Mahrezért.

18:00 – Németországban bezárt a piac, így a csapatok már nem igazolhatnak játékosakat. A 18 óra előtt megkötetett üzleteket még bejelenthetik a klubok, de új játékosokkal nem köthetnek szerződést 18 óra után.

17:54 – A Fulham által csábított Dwight Gayle, marad a Premier League-ben szereplő Newcastle együttesében és nem lesz a másodostályú Fulham játékosa.

17:48 – HIVATALOS! Allan Rodrigues de Souza a Liverpool játékosa egy évre a ciprusi Apollon Limassol csapatához ment kölcsönbe.

17:40 –  A RMC Sport értesülése szerint a Monaco elfogadta az Arsenal 90-92 millió fontos ajánlatát Lemarért, de a játékos inkább a Liverpoolhoz igazolna.

17:32 – HIVATALOS! A Borussia Dortmund együttesében folytatja pályafutását a Manchester City 17 éves tehetsége Jadon Sancho.

DIkXwiWXYAA9GyB

17:14 – HIVATALOS! Visszatér a görög PAOK együtteséhez a Wolfsburg portugál válogatott szélsője Vierinha. A 31 esztendős portugál játékos hároméves szerződést kötött a görög együttessel.

17:05 – Az Arsenal 100 milliót ajánlott Thomas Lemarért a Monacónak. A londoniak a francia válogatott játékossal szeretnék pótolni a minden bizonnyal a Manchester Cityhez igazoló Alexis Sánchezt.

16:58 – BRÉKING! A Tottenham is beszállt a Barcelona portugál válogatott játékosáért folytatott csatába, nevezetesen Andre Gomesról van szó. A portugált több topklub is szerződtetni szerzetné

16:54 – HIVATALOS! Szlován válogatott védővel erősített az orosz Zenit Szentpétervár, miután négyéves szerződést kötött a Rostov védőjével Miha Mevljával. A 27 esztendős szlovén védőért 7,2 millió fontot fizettek a szentpéterváriak.

DIkPDkXXoAE5gXh

16:42 – HIVATALOS! A Valenica portugál válogatott szélsője Nani az olasz Serie A-ban szereplő Lazio együtteséhez kerül egy évre kölcsönbe, vételi opcióval.

16:37 – Az utolsó órákban válthat klubot az Everton fiatal támadó középpályása Ross Barkley aki iránt két londoni klub is komolyan érdeklődik, nevezetesen a Tottenham és a Chelsea.

16:28 – A Stoke City 29 esztendős válogatott védője Ryan Shawcross új négyéves szerződést kötött csapatával. A fazekasok védője 385 mérkőzésen lépett pályára a Stoke City-ben.

16:25 – Újabb HIVATALOS KÖLCSÖNSZERZŐDÉS! Ezúttal a Sunderland adta kölcsön szenegáli válogatott védőjét Papy Djilobodjit a francia Dijon együttesének egy évre.

16:22 – HIVATALOS! A francia bajnokság címvédője az AS Monaco kölcsönadta rutinos támadóját Lacina Traorét az élvonal újoncának az Amiens együttesének.

16:19 – HIVATALOS! A Stoke City középpályása Giannelli Imbula egy évre a francia Ligue 1-ben szereplő Toulouse csapatához kerül kölcsönbe.

DIj66OjW4AAE1vr

16:08 – HIVATALOS! Jürgen Locadiaért cserébe 10 millió fontot kapott a PSV Eindhoven. Az átutalás feladója nem más, mint a Championship 4. helyén álló Wolverhampton.

16.05 – A Liverpool belga válogatott támadója Divock Origi a Bundesligában érdekelt Wolfsburg csapatában folytatja. A 22 esztendős támadó egy évre kerül kölcsönbe a farkasokhoz, 6 millió fontért és vételi opciót nem tartalmaz a szerződés.

NEM TUDOD, HOGY HOVA, MILYEN HATÁRIDŐVEL LEHET IGAZOLNI? NEM MINDEN LIGÁBAN MA ÉJJEL ZÁRUL  AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK! OLVASD EL CIKKÜNKET A ZÁRÁSI IDŐPONTOKRÓL!

16:00 – A véghajrához érkezett a nyári átigazolási piac, folyamatosan frissülő cikkünkből ne maradjanak le semmiről, tartsanak a FociClub.hu-val.

Ez történt eddig az átigazolási piacon a mai nap folyamán! (KATT)