Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Priskin bocsánatot kért Pepétől

Priskin Tamás a kor technikájának megfelelően közösségi oldalán kért elnézést a tegnapi válogatott meccsen lekönyökölt portugál Pepétől és a magyar szurkolóktól.

https://www.youtube.com/watch?v=5yaMstL9zqw

“Szeretnék elnézést kérni Pepétől, még ha nem is volt szándékos amit tettem. A labdát néztem, nem láttam a hátam mögött Pepét, sajnálom, ha megsértettem a szurkolókat, szintén elnézést kell hogy kérjek tőlük is. Minden jót kívánok neki, a válogatottjának és a klubjának is” – írja közösségi oldalán a magyar válogatott és a Ferencváros támadója.

A tegnapi esti meccsen, mely végül portugál győzelemmel ért véget, a holland Makkelie játékvezető a 30. percben mutatta fel a  piros lapot a magyar csatárnak. Egy előreívelt labdát Priskin próbált volna megcsúsztatni Eppel irányába, felugrott és a lendületvételnél magasra emelte a könyökét, ekkor érkezett hátulról a portugál védő, akit a magyar csatár lendületvétel közben megütött. Az ütközés után Pepének felrepedt a szemhéja.

A magyar válogatott az emberhátrányt már nem tudta elviselni, s végül 1-0-ás vereséget szenvedett a regnáló Európa-bajnoktól.

Endrődi Dávid