Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messit kritizálja az argentin sajtó

Az argentin válogatott legutóbbi három meccse nem úgy sikerült, ahogy azt elképzelték, így továbbra sem biztos az, kijutnak majd a 2018-as világbajnokságra egyenes ágon. Az argentin sajtó emiatt csapatkapitányukat, Lionel Messit kritizálja. 

1504673827_048567_1504694489_noticia_normal

Forrás: AS

Nem finomkodik az argenin sajtó Lionel Messivel. Miután zsinórban a harmadik mérkőzésüket sem tudták megnyerni, amivel veszélybe került a kijutás a 2018-as világbajnokságra, a lapok Messit találták meg.

“A legjobb nem lehet csak egy játékos a sok közül.”

– írja a címlapon az argentin Olé nevű sportlap.

A lap szerint Messi jelenleg sokkal gyengébb magához képest, és az nem mentesíti őt a felelősség alól, hogy nincsenek meg a partnerei a a jó játékhoz. Elmondásuk szerint Venezuela ellen jól kezdte a meccset, erős első félidőt játszott, ami azt sugallta, hogy később ez csak még jobb lesz, de nem lett, majd az argentin válogatott a valaha volt egyik legrosszabb második félidejét játszotta.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az argentin sajtó kritizálta Messit. Miután a Chile elleni Copa America döntőben kihagyta a tizenegyest bejelentette visszavonulását a válogatottból, amiben a sajtó hozzállása is nagy szerepet játszott.

Nehéz idők járnak most Messinél, a klubcsapatából távozott Neymar, nincs megelégedve a Barcelona vezetőségével, és egyes hírek szerint még a szerződéshosszabbítását sem írta alá.