Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Idegenben botlott a Bayern – VIDEÓ

A szombati napot a Hoffenheim és a Bayern München összecsapása zárta. Előzetesen mindenki arra számított, hogy a jóval esélyesebb bajorok idegenben sem remegnek majd meg. A hazaiak azonban megpróbáltak borsot törni a bajorok orra alá.

918C7811-FC08-4074-A064-6022D9850953

Az első játékrészben a bajorok alakították ki az első helyzetet, Lewandowski sprint a labdáért a tizenhatoson belül, ám a lövése pontatlan lett, és a kapu fölött szállt el. A 27. percben jött a hidegzuhany, Uth csapott le a labdára a tizenhatoson belül, majd tüzelt, és a játékszer a kapu bal alsó sarkában kötött ki. Neuer tehetetlen volt. Az első játékrészben nem esett több találat, nagy meglepetésre a hazaiak vonulhattak szünetre előnnyel.

A második játékrészben sem javult a bajorok helyzete. Ugyan az 50. percben Coman révén egyenlíthettek volna, azonban a labda a kapu fölött szállt el. A hidegzuhany az 51. percben következett. Az első gól szerzője, Uth duplázta meg csapata előnyét, a gólpasszt Zuber adta. A Bayern ezek után próbálkozott, de a mai napon még a szépítés sem jött össze a csapatnak. Legközelebb a gólhoz a 80. percben jutottak, ám Baumann kitornázta a léc alól Martinez labdáját. A szezonban ez volt a bajorok első botlása, a hátrányuk azonban nem tetemes a Dortmunddal szemben, mivel a sárga-feketéknek is csak egy döntetlenre futotta.

Hoffenheim – Bayern München 2:0 (1:0)
Helyszín: Wirsol Rhein-Neckar Arena, Sinsheim Vezette: Siebert
Gólszerzők: Uth (27. 51.) ill. –
Sárga lap: Hubner (30.), Zuber (64.), Kaderabek (65.) ill. –
Kiállítva: – ill. –

Hoffenheim: Baumann – Bicakcic, Nordtveit, Hubner – Geiger (Polanski 63.) – Kaderabek, Demirbay, Amiri, Zuber (Schulz 69.) – Uth (Ochs 76.), Kramaric Vezetőedző: Nagelsmann

Bayern München: Neuer – Kimmich, Martinez, Hummels, Rafinha (Ribery 78.) – Tolisso, Rudy (Robben 57.) – Müller (Rodriguez 78.), Alcantara, Coman – Lewandowski Vezetőedző: Ancelotti

https://www.youtube.com/watch?v=G8IVfMZsKss

kép: kicker.de

Nagy Gábor