Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Real Madrid alapembere – hivatalos

A Real Madrid hivatalos oldalán jelentette be a hírt még a ma esti BL-összecsapásuk előtt, miszerint meghosszabbítják a csapat alapemberének és második számú csapatkapitányuk, Marcelo szerződését.  

letöltés

Forrás: espnfc.com

A királyi gárda hivatalosan bejelentette, hogy meghosszabbították brazil balhátvédjük, Marcelo szerződését. Az új kontraktus további öt évre szól, azaz 2022-ig írt alá ismét a habfehér gárdához. A játékos holnap a Bernabeuban elmondja a sajtó munkatársainak, hogy miért is döntött a hosszú távú maradás mellett.

Erre a kérdésre nem is olyan bonyolult a válasz, hiszen már 10 éve a madridi klub foglalkoztatásában áll. Marcelo 2007-ben érkezett a csapathoz a téli átigazolási időszak során 6,5 millió euróért a brazil Fluminensétől. Csak ebben a két klubban szerepelt eddig profi pályafutása alatt. A lassan már támadóként funkcionáló balhátvéd mindent megnyert a Real Madriddal: 4 spanyol bajnoki trófeát, 3 BL-címet, 2 Király-kupát, 3 spanyol Szuperkupát és 3 UEFA Szuperkupát, illetve 2 Klubvilágbajnoki trófeát is a magasba emelhetett. Marcelo egész madridi karrierje során minden sorozatot figyelembe véve 414 mérkőzésen lépett pályára a habfehér mezben, ezalatt pedig 28 gólt és 78 gólpasszt jegyzett.