Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újabb kulcsember nem játszhat a bajnokságban!

A még mindig eltiltott Cristiano Ronaldo, és a sérült Karim Benzema mellett a Real Madrid hétvégi bajnokiján biztosan nem játszik a Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) döntése értelmében két meccsre eltiltott Marcelo sem.

(Kép: as.com)

Mint ismert, a Real Madrid nem csak két pontot, de a sérült Benzema mellett a csapat egy másik meghatározó játékosát, Marcelot is elveszítette a Levante ellen. A brazil balhátvédet Jefferson Lerma megrúgásáért állították ki a találkozó utolsó perceiben.

A Liga (LFP) két meccses eltiltást rótt ki Marcelora, aki a hivatalos indoklás szerint sportszerűtlenül, és veszélyesen avatkozott “játékba”. A madridi székhelyű AS című sportnapilap ugyanis kiderítette, hogy Hernández Hernández játékvezető a mérkőzés jegyzőkönyvébe azt írta, hogy Marcelo hátba rúgta ellenfelét, mégpedig olyankor, amikor a labda már régen nem volt a közelben.

Zinedine Zidane vezetőedzőnek így némiképp főhet a feje csapata hétvégi összeállításakor, hiszen az eddig hibátlan Sociedad otthonában Marcelo mellett biztosan nem lesz ott a még spanyol honban mindig eltiltott Cristiano Ronaldo, és a fentebb említett Benzema sem. Ráadásul Marcelo a Betis ellen is kényszerpihenőjét tölti majd!

Marcelo ominózus megmozdulása:

https://www.youtube.com/watch?v=dI_dQbQtFQg