Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rodgers: úgy játszottunk mint a kisiskolások!

A Celtic tegnap tükörsimán kapott ki hazai pályán 5-0-ra a Neymarral és Mbappéval felálló PSG-től, a skótok edzőjének pedig érthetően nagyon nem tetszettek a látottak.

rodgers

(Fotó: BBC)

“Vigyáznod kell a labdára, és valahogy megoldást találni, mi ezt nem tettük meg az első félidőben, helyenként úgy játszottunk, mint az U12-esek” – fakadt ki a találkozó után a korábbi Liverpool-menedzser. “Ez önbizalom és hit kérdése. Nyilvánvalóan nélkülöznünk kellett pár fontos játékost, akik ezen a szinten is tudnak segítséget nyújtani, de az igazság az, hogy sosem lesz könnyű.” – vélekedett Rodgers.

“Minden tiszteletem a játékosaimé, de nem egy-kettő, hanem inkább három-négy szint van a két csapat között”  – nyugtázta szomorúan az este tanulságait. Rodgers elmondta továbbá, hogy elsősorban az első félidő volt problémás, amikor túl sok teret hagytak a PSG sztárjainak kibontakozni, a labdára pedig nem vigyáztak kellően. 

Végül az ellenfélre is kitért természetesen: “Nagyon különleges csapat, minden bizonnyal ott lesznek a végelszámolásnál”.