Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Zidane nem Ronaldoék góljainak örül igazából

Összességében sima győzelmet aratott tegnap este e Real Madrid, az APOEL elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen. A címvédő gárda vezetőedzője, Zinedine Zidane azonban nem volt feltétlenül mindennel elégedett, bár tudja, hogy még hosszú út vár rájuk.

160104164534-zinedine-zidane-1-super-169-900x506

A Bajnokok Ligájában kétszeresen címvédő „Királyiak” a mutatott játék alapján egyértelmű, hogy csak éppen annyit adtak ki magukból, hogy meg legyen a három pont a ciprusi bajnokcsapat ellenében. Sajnálatos eset volt Mateo Kovacic korai sérülése, ám még ez sem feledtetheti, hogy jó rajtot vettek a sorozat első körében.

A csapat francia vezetőedzője, Zinedine Zidane a lefújást követően azonban nem az eltiltásból visszatérő és duplázó Ronaldot, és a menetrendszerűen (kivételesen nem fejjel) betaláló Sergio Ramos-t emelte ki, hanem:
„Az első félidő nem volt túl jó. A második játékrészben nagyobbat játszottunk, kisajtoltuk a játékunkat és még intenzívebbé is tettük. Mindannyian boldogok vagyunk ezzel a sikerrel. Nem kaptunk gólt, tehát elégedettek lehetünk.” – nyilatkozta „Zizou” a Bein Sports-nak.

A mérkőzés összefoglalója itt olvasható.

Balogh József