Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho először beszélt a Barca ajánlatáról

Szombat délután csak egy döntetlenre futotta a Burnley ellen a Premier League-ben a Liverpoolnak, ám a vörösök számára jó hír, hogy idén először ott volt a kezdőben Coutinho. A brazil a meccs után beszélt a Barcelona megkereséséről is.

Kép: ESPNFC

Kép: ESPNFC

Mane eltiltása miatt komoly esély mutatkozott arra, hogy végre ismét pályára lépjen Coutinho. Előbbi helyettesítése egyébként nem megy valami jól Kloppéknak: amióta leigazolták Manét a Southamptontól, 13 alkalommal kellett nélkülözniük válogatott meccs, vagy sérülés miatt – ezekből a vörösök csak 5-öt tudtak megnyerni.

Úgy tűnik, még Coutinho jelenléte sem elég ahhoz, hogy ezen a trenden változtasson. A brazil támadó hivatalosan hátsérülés miatt töltötte a szezon eddigi részét távol a csapattól, ám aki olvasott újságot, vagy nézte az internetet, az tudta: a háttérben komoly csata zajlott a Pool és a Barca között az ő játékjogaiért. Arról lehetett olvasni, hogy Coutinho szíve szerint ment volna a katalánokhoz, ám csapata vezetői nem engedték – erről egészen mostanáig alig érkezett információ az érintettektől. Coutinho törte meg a csendet a Burnley elleni meccs után, amikor ezt nyilatkozta a brazil ESPN-nek:

“Az történt, hogy kaptam egy állásajánlatot. Az életben van, hogy érdeklődsz és van, hogy nem – az én esetemben mindenki tudta, hogy az én és a családom érdeklődését is felkeltette ez az ajánlat.”

“De ahogy mindig is mondtam, hatalmas megtiszteltetés ilyen nagy kluboktól ajánlatot kapni, de az is hatalmas dolog, hogy itt lehetek, Liverpoolban, ami világszerte szintén nagy klubnak számít. Most itt vagyok és a legjobbamat nyújtom, ahogy mindig.” – mondta Coutinho.