Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb U21-es válogatott érkezhet! – sajtóhír

A Real Madridnál már a következő nyári erősítéseket is fontolgatják, hiszen a kiszemelték az Athletic Bilbao spanyol utánpótlás válogatott labdarúgóját!

(Kép: marca.com)

Jesus Vallejo, Dani Ceballos és Théo Hernández nyári megvételével a Real Madrid elkezdte építgetni szépen a jövő csapatát. A spanyol sajtó szerint a következő a sorban az Athletic Bilbao spanyol u21-es válogatott kapusa, Kepa Arrizabalaga lehet!

A 22 esztendős hálóőr jelenlegi szerződése 2018 nyarán jár le a baszkokkal. A Real-ügyekben jártas Marca című sportnapilap szerint a blancók célja éppen az lenne, hogy a következő nyári átigazolási szezonban ingyen szerezhessék meg a tehetséges kapuvédőt. A Marca ugyanakkor arra is figyelmeztet, hogy baszk játékosként Kepa elkötelezettnek tűnik a Bilbao felé, és ha mégis aláírná új szerződését 10 millió euróról 65 millióra emelkedhet a kivásárlási ára! A másik oldalról nézve ugyanakkor augusztus óta szünetelnek a klub és a játékos közötti egyeztetések az új kontraktusról.

A 22 esztendős hálóőr több kölcsönadást követően idén lépett elő első számú kapussá a Bilbaonál, ahol a megbízhatóan teljesítő Gorka Iraizozt kell pótolnia. A későbbiekben pedig, ahogy mondani szokás, úgyis meglátjuk hogyan tovább Kepa esetében is (…)