Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus továbbra is hibátlan! – videóval

A Serie A 5., s egyben első hétközi fordulójában a Juventus folytatta jó szériáját a ligában. A címvédő nem túl magabiztosan, de nyert, így száz százalékosan áll a második helyen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláján!

IMG_20170920_224440Mandzukic szerezte meg a Juve számára az újabb három pontot (forrás: twitter.com/juventusfcen)

A Juventus – Fiorentina hétközi olasz bajnoki első félideje kissé siralmasra sikeredett, ugyanis kaput eltaláló lövés nélkül jutottak el a felek a szünetig, hiába volt Dybalának nagy helyzete a 9. percben, kevéssel mellé ment az a próbálkozás. Mezőnyben dominált a címvédő hazai gárda, de ez a tényleges előnyhöz édeskevés volt.

A fordulást követően viszont viszonylag hamar jött a gól – az 52. minutumban Cuadrado beívelt labdája találta meg Mandzukic fejét, a horvát támadó pedig élt a lehetőséggel, és előnyhöz juttatta a Zebrákat (1-0)!

A 66. percben még egy tekintetben előnybe került a torinói gigász. Ekkor ugyanis Badelj megkapta második sárga lapját, így hát megfogyatkozott a vendég firenzei alakulat. Egy perccel ezután Dybala löketét kellett blokkolni, majd két minutummal a kiállítást követően Mandzukic is kapura tüzelt, de a gólvonalról sikerült a mentés vendégek részről! A 77. percben is a horvát támadó villant, de fejese a kapusé lett, s ezek után is védett Portiello, aki a 85. percben Pjanic próbálkozását hatástalanította.

Ugyan szűken, de így is győzött a Juventus, így a bajnoki címvédő 5-ből 5 meccset nyert meg ebben a szezonban, ami a Serie A-t illeti, így száz százalékosan áll az élen.

Juventus – Fiorentina • 1-0 (0-0)
Helyszín: Allianz Stadion, Torinó. Vezette: Daniele Doveri
Gólszerzők: Mandzukic (52.), ill.
Sárga lapok: Barzagli (23.), ill. Laurini (37.), Badelj (50., 66.), Astori (64.)
Kiállítás: – , ill. Badelj (66.)

Juventus: Szczesny – Sturaro (Lichsteiner, 90+2.) Barzagli, Rugani, Asamoah – Bentancur, Matuidi – Cuadrado (Bernardeschi, 82.), Dybala (Pjanic, 75.), Mandzukic – Higuaín. Vezetőedző: Massimiliano Allegri

Fiorentina: Sportiello – Laurini (Gaspar, 51.), Astori, Pezzella, Biraghi – Veretout, Badelj – Chiesa, Benassi (Dias, 61.), Thereau (Sanchez, 68.) – Simeone. Vezetőedző: Stefano Pioli

https://youtu.be/ma8hHP1XAmE

A Serie A 5. fordulójának eredményei

IMG_20170920_231125

A Serie A állása 5 fordulót követően

IMG_20170920_230751

A góllövőlista élmezőnye

1. • Dybala (Juventus) – 8 gól
2. • Icardi (Inter), Immobile (Lazio), Mertens (Napoli) – 6 gól
5. • Dzeko (AS Roma) – 5 gól

Nagy Dávid