Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan lenullázta ellenfelét – videóval

A Milan 5-ből 4 meccset nyert meg a Serie A-ban a mai sikerével együtt. A piros-fekete alakulat a Spal ellen hozta Milánóban a kötelezőt egy nem túl eseménydús, ám két büntetőt is hozó találkozón. 

IMG_20170920_225227Kessie is büntetőből talált be, ő lőtte a milánóiak második gólját, amely végleg eldöntötte a meccset (forrás: twitter.com/acmilan)

Az első komolyabb lehetőség a Milan – Spal találkozón a hazaiak előtt alakult ki, ám Abate lövését Gomes, a vendégek kapusa kifogta a 19. percben. A 26. minutumban a vendégcsapat hálóőre már nem volt ilyen szerencsés, hiszen az ő szabálytalansága miatt kapott tizenegyest a milánói gárda. Végül két perccel később Rodriguez végezte el a büntetőt, aki ezzel megszerezte második találatát a Milan szerelésében, a bajnokságban pedig az elsőt (1-0)! Az első félidőben ez az egy gól esett, a hazaiak pedig magabiztos fölényben játszottak a mezőnyben.

A fordulás után először a Spal került helyzetbe, viszont Mattiello lövését sikerült blokkolni az 53. percben. Majd újból tizenegyeshez jutott a Milan a 60. percben! Ekkor Felipe volt szabálytalan. A labda mögé a 61. minutumban Kessie állt, aki bevarrta a labdát Gomes kapujába (2-0)! Viszont mivel a második félidő sem telt túl mozgalmasan, több találat már nem esett, így két sikeres büntetővel tartotta otthon a három pontot, és hozta a kötelező győzelmet a Milan, amely eddig 4-szer nyert, és 1-szer kapott ki ebben a bajnoki idényben.

AC Milan – SPAL Ferrara • 2-0 (1-0)
Helyszín: San Siro
Gólszerzők: Rodriguez (26. – büntetőből), Kessie (61. – büntetőből), ill.

https://youtu.be/fGmREF0350s

Nagy Dávid