Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Már keresik Madridban Buffon utódját! – Sajtóhír

Amennyiben Juventus klublegendája, Gianluigi Buffon az oroszországi világbajnokság után valóban betartja ígéretét, és visszavonul a profi futballtól, a Juventusnak orvosolnia kell a kiváló kapuvédő pótlását!

(Kép: as.com)

Habár a Juve megszerezte a nyáron a nagy rivális AS Roma elől Wojciech Szczęsny játékjogát, ez önmagában nem jelenti azt, hogy a lengyel kapus lenne a következő nyáron ígérete szerint visszavonuló Gianluigi Buffon egyértelmű örököse.

A nemzetközi sportsajtóban legújabban felmerült hírek szerint ugyanis például a Juventus is kiszemelte az Atlético Madrid hálóőrét, Jan Oblákot. A goal.com megkeresésére a szlovén válogatott hálóőr ügynöke, Miha Mlakar is elismerte a torinóiak érdeklődését.
Ugyanakkor a Juve helyzetét nehezítheti, hogy Oblák szerződése 2021-ben jár le a spanyol fővárosban,  kivásárlási ára 100 millió euró, ráadásul a Paris Saint-Germain is érdeklődik, nem beszélve arról, hogy a franciákkal már a mögöttünk hagyott átigazolási időszakban is élénken szóba hozták a 24 éves kapust.

Egy biztos, az olasz bajnoknak akár Oblakra esik majd a választása, akár nem, időben gondoskodnia kell majd a “zebrákat” 2001 óta szolgáló Buffon pótlásáról!