Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még egy játékosával hosszabbít a Real Madrid – hivatalos

A Real Madrid az elmúlt napokban több játékosának is meghosszabbította a szerződését. Marcelo, Isco és Carvajal után most a csapat egyik legrégebbi tagjával, a francia Karim Benzemával egyeztek meg a folytatásról. 

59bbb662d915b29fa7000007

Forrás: 90min.com

Habár mostanában nagyon sok kritika érte a játékost teljesítménye miatt, a Real Madrid hivatalos közlemény formájában tudatta, hogy sikeresen megegyeztek Karim Benzemával szerződésének meghosszabbítását illetően. A francia támadó 2021. június 30-ig ír alá. Benzemával holnap 14:00-kor tartanak sajtótájékoztatót a Santiago Bernabéuban, mely során válaszol a sajtó munkatársainak kérdéseire. A spanyol lapok szerint egy 1 milliárd eurós kivásárlási árat is rögzítettek a kontraktusba.
A 29 éves francia csatár 2009 nyarán csatlakozott a Real Madridhoz, melynek tagjaként azóta többek között három Bajnokok Ligáját, két spanyol bajnoki címet és két Klubvilágbajnokságot nyert. Az elmúlt 8 év alatt minden sorozatot figyelembe véve 371 mérkőzésen lépett pályára a királyi mezben, ezalatt pedig összesen 182 gólt és 104 gólpasszt jegyzett.