Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Forlan nem finomkodott a Neymar – Cavani “harcba”

Ahogy arról már mi is beszámoltunk a PSG két klasszisa között az újonnan érkező rekordigazolás Neymar és Edinson Cavani között nincs minden rendben. A korábbi klasszis csatár, Diego Forlan aki egyben az uruguayi támadó honfitársa is elmondta a véleményét a most kialakult helyzetről. 

neymar-cavani-penalty

Az egész onnan indult ki, miszerint Neymar panaszkodott a PSG vezetőségének, hogy csapattársa, Cavani nem engedi neki, hogy ő rúgja a büntetőket. Hétvégén több esetben is lehetett látni, hogy tényleg nincs túl nagy egyetértés a két klasszis között, így a spekulációkra fény derült.

A Lyon ellen azonban már beszállt Dani Alves is aki köztudottan Neymar nagy barátja és egy szabadrúgásnál nem is hagyta, hogy Cavani próbálkozzon.

Forlan erről a “cicaharcról” markáns véleményt fogalmazott meg, melyben természetesen honfitársát védte:

“Cavani sokkal több tiszteletet érdemel. Évek óta rúgja a gólokat és a tizenegyeseket is ő végzi el. Ezt tiszteletben kell tartani.”

“Neymar ezt nem csinálta volna Messivel. Nem akarta, hogy Cavani rúgja a büntetőt, olyan volt mint egy kisgyerek. Dani Alves pedig teljesen érthetetlen számomra. Nem adta oda a labdát Cavaninak, de Neymarnak igen. Mintha a r*banca lenne.” – fejezte be nem túl finoman Forlan.

Nagy kérdés mi lesz ennek a szappanoperának a vége, az viszont biztos, hogy ez az öltözői hangulatnak nem tesz jót. Olyannyira, hogy a legfrissebb értesülések szerint Neymar már arra kérte a vezetőséget, hogy adják el az uruguayi csatárt, mert ő nem akar vele együtt játszani.

Kép forrása: www.goal.com