Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Véget ért a Real Madrid nagy sorozata! – videóval

A spanyol bajnokság ötödik fordulójában a Real Betis alaposan kifogott a Real Madridon a Bernabéuban, miután a sevillai zöld-fehérek mindhárom pontot elvitték a spanyol fővárosból!

(Kép: LaLiga Twitter)

A kilencven perc során a visszatérő Cristiano Ronaldóval újra a fedélzeten ahogy azt várni lehetett, fölényben játszott a Real, ám ettől függetlenül a Betisre sem mondható el, hogy a sevillaiaknak alárendelt szerep jutott volna a találkozón. Elég csak annyit mondani, hogy a szünet előtt két alkalommal is nagyon közel álltak a vezetés megszerzéséhez!

A fordulást követően bármennyire is rossz napot fogtak ki a blancók, CR és Bale előtt is komoly lehetőségek adódtak a gólszerzést illetően, ám nem sikerült bevenni az egyébként ihletett formában védő Antonio Adán kapuját.

A Real Madrid az utolsó passzoknál meglepően sokat hibázott, ugyanakkor a pályán lévők döntéseivel sem lehetett elégedett Zinedine Zidane. Amikor már mindenki elkönyvelte azt, hogy a találkozó döntetlennel zárul, a Real pedig 73 tétmeccs után ezúttal nem szerez gólt, a Betis Antonio Sanabria révén elvitte mindhárom pontot a Bernabéuból.

Megszakadt tehát a blancók nagy góllövő sorozata, ám ennél még fájóbb, hogy hazai pályán mintha átok ülne Zidane csapatán, hiszen idén még  nem nyert meccset a bajnokságban. Nem is beszélve arról, hogy a “lesajnált” és hibátlan Barca mögött 7 pont a “királyi gárda” hátránya!

Real Madrid – Real Betis 0-1 (0-0)
Santiago Bernabéu stadion, Vezette: Mateu Lahoz
Gól: Sanabria (94.)
Sárga lap: Tello (36.), Mandi (38.), Feddal (58.)
Piros lap: –

Real Madrid: Navas – Marcelo (Lucas Vázquez, 72.), Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Casemiro, Modric (Mayoral, 72.) – Bale, Isco (Asensio, 67.), C. Ronaldo. Vezetőedző: Zinedine Zidane

Real Betis: Adán – Barragan, Mandi, Feddal, Durmisi – Camarasa (Guardado, 44.), J. Garcia, F. Ruiz (Joaquin, 80.) – F. Guerrero (Boudebouz, 61.), Sanabria, Tello. Vezetőedző: Quiqe Setién

https://www.youtube.com/watch?v=9LKWw-dS3Zk

Sevilla – Las Palmas 1-0 (0-0)
Gól: Jesús Navas (83.)

Habár a Las Palmasnak nem volt kaput eltaláló lövése a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban, a kanári-szigeteki csapat sokáig jól tartotta magát. A Sevilla azonban a hajrában megszerezte a mindent eldöntő gólt. A gólszerző Jesús Navas beadásáról mindenki döntse el az alábbi videó alapján, hogy lecsúszott-e vagy sem…

https://www.youtube.com/watch?v=1UXWsNz20XE