Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “A labda sehogy sem akart túljutni a gólvonalon!”

A Real Madrid trénere, Zinedine Zidane nem meglepő módon kissé frusztráltan nyilatkozott csapata Betis elleni csalódást keltő vereségéről.

(Kép: marca.com)

A hazai bajnoki találkozók tekintetében az elmúlt 20 év legrosszabb szezonrajtját produkálja a Real Madrid a La Ligában, miután a csapat nagy meglepetésre otthon kapott ki a Real Betis együttesétől. A blancók eddig a Bernabéuban három találkozón mindössze két pontot tudtak begyűjteni, melynek köszönhetően hátrányuk hét egységre nőtt az éllovas Barcelona mögött.

A csapat vezetőedzője, Zinedine Zidane csalódottan nyilatkozott a hétközi blama után, és például Fortunát is “hibáztatta” a vereségért. “Rossz eredmény ez a számunkra! A futball azonban már csak ilyen, ha a labda sehogy sem akar átjutni a gólvonalon pontosan ez történik!” – Így madridiak trénere, aki elismerte, hogy ugyan nem játszottak jól, de szerinte különösebben gyengén sem. “A második félidő elején kifejezetten jól futballoztunk, voltak is lehetőségeink. Természetesen elismerem, hogy kissé kapkodva futballoztunk, de mégis volt 26 vagy 27 kapura lövési kísérletünk, és ahogy mondtam, a labda sehogy sem akart az ellenfél kapujában kikötni! Pont hazai pályán történik ez velünk! (…) Sajnos ezzel együtt kell élnünk, nem tehetünk most már semmit ellene. Amit tehetünk az az, hogy a következő mérkőzésre maximálisan felkészülünk, és a legjobbunkat nyújtva megpróbáljuk azt megnyerni!” – Tette még hozzá Zidane mester, megjegyezve azt is, hogy bár nem számítottak ilyen gyenge kezdésre, a rossz bajnoki rajt ellenére nyugodtnak kell maradniuk, és görcsösség nélkül futballozni tovább.