Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aubameyang: “Már nem érdekel a Real Madrid”

A sportlapok egyik kedvenc témája az elmúlt években, hogy a Borussia Dortmund csatára, Pierre-Emerick Aubameyang egyszer a Real Madrid játékosa lesz. A támadó maga is beszélt már erről az álmáról, ám most úgy tűnik, mégis meggondolta magát. 

2,w=993,c=0.sport

Forrás: bild.de

Aubameyang már többször is nyíltan beszélt arról az álmáról, hogy egyszer a Real Madridban szeretne futballozni, hiszen megígérte ezt a nagyapjának. A nyáron többször felmerült a hír, hogy Aubameyang érkezhet a Chelsea-be szerződő Alvaro Morata helyére a csatárpozícióba, de ez végül nem történt meg, mivel a királyi gárda úgy döntött, hogy nem igazol “kilencest” a nyáron. A gaboni csatár csalódottságáról a RAC rádiócsatornának beszélt egy interjúban.

Már nincsenek olyan álmaim, hogy a Real Madridban játsszak, nem akarok róluk beszélni többet. Nem akarnak engem, amivel nincs baj. Továbbléptem, és jól érzem magam a Dortmundnál. A klubbal volt egy megállapodásunk, hogy távozhatok, ha szeretnék, de ez mégsem történt meg. Akkor ez csalódás volt számomra, de már boldog vagyok, hogy maradtam.”

A csatár nem csak erről mesélt, hanem arról is, hogy az AC Milan felkereste egy ajánlattal a nyáron, de végül ez az üzlet sem jött össze,

“A Milan ajánlott nekem valamit, ami érdekelt is, de több okból kifolyólag ez sem jött össze.”