Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Feledtetné a vereséget a Lipcse – előzetes

A Bundesliga 6. fordulóját a Bayern München és a Wolfsburg összecsapása nyitja meg. Az utóbbi 5 találkozójukon nem bírtak a Farkasok a bajorokkal, ma este azonban megtörhet ez a rossz széria.

bundesliga3wallpaper

A bajoroknál hárman hiányoznak a keretből. Neuer lábsérüléssel bajlódik. Ezen kívül Ancelottinak mellőznie kell még Alabát és Bernatot is. A hiányzók ellenére is nagyon erős a bajorok kerete, így szinte borítékolható a győzelem. A klubnak elég volt a Hoffenheim elleni zakó, többet nem szeretnének gyűjteni.

Bundesliga – 6. forduló

Péntek
szept. 22. 20:30 Bayern München – Wolfsburg (Eurosport 2)

Szombaton folytatódik a tovább a küzdelem. A meccsdömping fél négykor kezdődik. A Hoffenheim hazai pályán fogadja a Schalke együttesét. Bajban lehetnek a hazaiak, mivel a kispad most elég rövid lesz, a sok sérült miatt. Dárdai Pál együttese sikerrel vette az előző akadályt a Bayer Leverkusen csapata ellen. Szombaton is folytatnák a remek szereplésüket. A következő ellenfél a Mainz együttese lesz. Gulácsi Péterék az Augsburg ellen buktak idegenben, ezt feledtetnék holnap a Frankfurt ellen, hazai közönség előtt. Az előző körben a Lipcsét verő Augsburgra a VfB Stuttgart együttese vár. Szintén fél négykor csap majd össze a Bremen és a Frankfurt is. A játéknap rangadója az esti Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach összecsapás lesz.

Szombat
szept. 23. 15:30 Hoffenheim – Schalke
szept. 23. 15:30 Mainz – Hertha BSC
szept. 23. 15:30 RB Leipzig – Frankfurt (Eurosport 2)
szept. 23. 15:30 VfB Stuttgart – Augsburg
szept. 23. 15:30 Werder Bremen – Freiburg
szept. 23. 18:30 Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach (Eurosport 2)

Vasárnapra pedig már csak két találkozó marad. Fél négykor mérkőzik meg egymással a Hannover és a Köln. A fordulót a Bayer Leverkusen – Hamburg összecsapás zárja.

Vasárnap
szept. 24. 15:30 Hannover – Köln (Eurosport 2)
szept. 24. 18:00 Bayer Leverkusen – Hamburger SV (Eurosport 2)  

1