Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sérültek a Real Madridnál

Rájár a rúd a Real Madridra mostanság, és még mindig nincs vége a pechsorozatnak. Kiderült ugyanis, hogy két alapemberét kell nélkülöznie a királyi gárdának sérülés miatt a holnapi Alaves elleni bajnokin. 

c57c6e9283254e59a5a569401390c217

Forrás: tribuna.com

A következő sérült a Real Madrid listáján a brazil jobbhátvédje Marcelo. Ő a 6. sérült játékos az augusztusban elkezdődött szezonban Jesús Vallejo, Karim Benzema, Mateo Kovacic, Theo Hernández és Toni Kroos után. A német középpályás a Real Sociedad ellen nem tudott pályára lépni, a Betis ellen már játszott, de a mai edzésen már nem vett részt, így minden bizonnyal a holnapi bajnokit is kihagyja. Marcelo a szerdai Betis elleni vereség alkalmával sérült meg, ami azért is nagy gond a habfehér gárdának, mivel a másik jobb-bekkjük, Theo Hernandez is egy vállsérüléssel lábadozik. Spanyol lapértesülések szerint akár egy hónapig sem léphet pályára. Az ő helyükön minden bizonnyal Nacho lesz bevetve.

A Marca információi szerint az eddig minden meccsen pályára lépő Carvajalt is pihentetni fogja Zinedine Zidane, így debütálhat a Castillából az első csapatba felhozott 18 éves balhátvéd, Achraf Hakimi. A spanyol válogatott hátvéd közel sem abban a formában futballozik már a szezon eleje óta, mint ahogy azt a Real Madrid szurkolói megszokhatták, így talán jól is fog neki jönni a pihenés.