Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: rangadót játszik a Juventus

A Serie A hatodik fordulója izgalmas mérkőzéseket tartogat a futball szerelmeseinek. A Juventus városi rangadót játszik, és a Milan is erős csapattal fog játszani.

seriea3wallpaper

Szombat
szept. 23. 15:00 AS Roma – Udinese (Digi Sport 1)
szept. 23. 18:00 SPAL – Napoli (Digi Sport 1)
szept. 23. 20:45 Juventus – Torino (Digi Sport 1)

Az AS Roma egy Inter elleni zakót követően, visszatalált a győzelem útjára. A Veronát és a Beneventot is magabiztosan verték, és szeretnék tovább tartani ezt a formát. Az Udinese idén nem remekel. Öt mérkőzés alatt mindössze egy győzelmet arattak, négy vereség mellett. A frissen feljutó SPAL nem is áll olyan rosszul. Jelenleg a 14. helyen tanyáznak, és nagyon jól kezdték a szezont. Az utolsó mérkőzéseiken azonban rendre vereséget szenvedtek. Nem valószínű, hogy ez a rossz sorozat most fog megszakadni, ugyanis az első helyen álló Napoli lesz az ellenfelük. A kékek eddig veretlenek, sőt pontot sem veszítettek. Csakúgy, mint a Juventus, akik a városi riválisukat, a Torinot fogadják. A zebrák bízhatnak Dybala félelmetes teljesítményében. Az argentin klasszis öt bajnokin eddig 8 gólt rámolt be az ellenfelek kapujába. A Torino az ötödik, és még nem kaptak ki idén. Minden bizonnyal ezt nem sokáig mondhatják el magukról.

Vasárnap
szept. 24. 12:30 Sampdoria – AC Milan (Digi Sport 1)
szept. 24. 15:00 Inter – Genoa (Digi Sport 1)
szept. 24. 15:00 Verona – Lazio (Digi Sport 2)

szept. 24. 15:00 Cagliari – Chievo
szept. 24. 15:00 Crotone – Benevento
szept. 24. 15:00 Verona – Lazio 
szept. 24. 18:00 Sassuolo – Bologna (Digi Sport 1)
szept. 24. 20:45 Fiorentina – Atalanta (Digi Sport 1)

A Sampdoria pillanatnyilag hibátlan, két győzelem, és két döntetlen a mérlegük. A Milant eddig csak a Lazio tréfálta meg, de ők nagyon. A 4:1-es vereség után, viszont simán fel tudtak állni, és megverték az Udinese, és a SPAL csapatát. Az Inter az előző körig csodálatosan futballozva 100%-os volt, azonban a Bologna ellen gyengén muzsikáltak, és csak 1:1-ig jutottak. A nem túl acélos Genoa ellenfeleként újra gatyába rázódhatnak a fekete-kékek. Az észak-olasz klub mindössze 2 pontot gyűjtött. A kilencedik a tizedikkel csatázik a hatodik fordulóban, a Fiorentina és az Atalanta személyében. A Fiorentina nem okozott meglepetést, mivel általában a jobb csapatoktól kikap, és a kisebbeket legyőzi. Ezzel az Atalanta is így van. Az első két fordulóban rögtön szembekerült a Juventussal és a Napolival, akiktől simán kikapott. Azóta nem találtak legyőzőre, ezért a Fiorentinának nehéz dolga lesz.

Mihók Richárd