Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ilyet még sose mondtak Leo Messire!

A nyári viszontagságok és a vezetőséggel szembeni elégedetlenség ellenére úgy tűnik, hogy remek szezon vár az FC Barcelona együttesére. A gárda vezére szokás szerint az ötszörös Aranylabdás állócsillag, Lionel Messi.

schwarzenegggerbarca001

Az argentin világsztárt ugyan már sokan szerették volna leírni, ám erre válaszként Messi már 9 gólnál jár a spanyol bajnokságban, alig hat fordulót követően. Természetesen nem ezért, hanem mert az elmúlt bő tíz év során a világ egyik legnagyszerűbb játékosa volt, rengeteg rajongóra tett szert világszerte.

A Barcáért és Messiért emberek milliói rajongónak. És bizony nem csak hétköznapi emberekről van szó. Rengeteg más sportoló, TV-s személyiség, énekes, színész rajong a katalánokért, és a szeretett csapat leghíresebbjéért. Utóbbiak közé tartozik a Hollywood-i filmgyártás egyik legnevesebb alakja is, Arnold Schwarzenegger is. Az osztrák származású akcióhős a Mundo Deportivonak nyilatkozott arról, hogy mit is gondol kedvenceiről:

„Az európai csapatok jók általában, és a Barcelona az egyik legjobb. Sok játékosa a legjobb sportolók közé tartozik, hatalmas állóképességgel és sebességgel.”.

Arra a kérdésre, hogy Messi lenne-e a futballvilág terminátora (utalva leghíresebb szerepére), a színész válasza egyértelmű volt: „Igen, pontosan ő az.”.

Balogh József