Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: hamarosan klublegenda lehet a menedzser!

A Liverpool együttese egyelőre elég hullámzó teljesítményt nyújt ebben a szezonban is, ám a hírek szerint nem kell aggódnia a klub szurkolóinak, ha a vezetőség egy napon úgy dönt, hogy megválik a népszerű német menedzsertől, Jürgen Klopptól.

fowler001

Kloppot is a Liverpoolt egyelőre elkerülik a komoly sikerek, ám egyelőre a vezetőség még türelemmel viseltetik a korábbi Dortmund-edzővel szemben. Ám könnyen elképzelhető, hogy egy napon elfogy ez a bizonyos türelem. És ekkor érkezhet a csapat élére a klub valamelyik korábbi legendája. Volt már rá példa, hogy valamelyik egykori játékosa edzette a Liverpool játékosait. Ilyen volt például az egyik legnagyobb kedvencnek tartott Kevin Keegan is.

Nyáron kinevezték az U18-as csapat élére Steven Gerrardot, igaz a pályafutását a Los Angeles Galaxynál befejező ex-középpályásnak még sokat kell tanulnia, hogy mindenféle papírt megszerezzen az edzővé váláshoz.

Gerrarddal ellentétben egy régebben visszavonult ’Pool-kedvenc már megszerezte az összes szükséges végzettséget ahhoz, hogy a „Vörösöket” vezethesse. Robbie Fowler a Skysports-nak dicsekedett:
„Az A és a B UEFA licencek jó színvonalúak, de ha megszerzed a pro licencet, akkor úgy kezelnek, mint egy komoly embert, ez pedig nagyszerű pillanat volt. Szeretnék menedzser lenni, hiányzik a kihívás, és úgy érzem, hogy sokat kell még visszaadnom.” – célzott Fowler, valószínűleg a Liverpool együttesére.

Balogh József