Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elérkezett az év legfontosabb versenye

Lengyel Béla, Bogár Krisztián, David Macino, Ben Clarke és Jim Kuipers, avagy a Traditional Footgolf Cup eddigi történetének győztesei időrendi sorrendben. A legrangosabb sorozat az European Footgolf Tour (EFT) idei kiírásának utolsó előtti állomásának Magyarország, azon belül pedig Kisoroszi ad otthont. 

20597447_1943570762588571_6933914533622738269_n

Magyar szempontból a 2017-es naptári esztendő legfontosabb versenyhétvégéje következik, tavaly sikerült megnyernünk hazai környezetben a csapatversenyt, ám az első két kiírás egyéni sikerét követően a legutóbbi három esztendőben külföldi sportoló vitte haza Kisorosziból a legjobbnak járó aranyérmet.

Magyarországnak kiváló footgolf játékosai vannak, akik arra készülnek, hogy itthon tartsák az érmeket, de legfőképpen az első helyért járó aranyat. Ellenfeleik között a világranglista élmezőnyéből ott lesz például az angol Jamie Cullum, a szlovák Tomas Bartko, és a külön csak erre a versenyre három napot utazó, argentin Matias Perrone. Összességében 16 nemzet több mint 100 versenyzője száll harcba a hétvégén.

Az esemény megnyitóünnepségére péntek este Kisorosziban került sor, reggel pedig indul a kétnapos megmérettetés, melynek végeredményéről természetesen mi is beszámolunk majd.

“Nagyon szeretném, hogy a magyar csapat a tavalyi kiíráshoz hasonlóan a csapatversenyben idén is az élen végezzen. Személy szerint én is és azt hiszem minden magyar induló nevében mondhatom, hogy ezért fogunk harcolni az előttünk álló két nap folyamán. Úgy érzem, hogy felkészültek vagyunk, és a válogatott tagjai nagyon sokat tanultak a franciaországi csapatversenyen, a sportág első nem hivatalos Európa-bajnokságán. Tudjuk, hogy mit kell cselekednünk.  – mondta kollégánknak Lengyel Béla a Traditional Footgolf Cup első kiírásának győztese a péntek esti hivatalos megnyitóünnepséget követően, majd hozzátette – Ami az egyéni versenyt illeti, az utóbbi években  a nemzetközi porondon, és a hazai rendezésű nemzetközi versenyeken is elmaradtak a magyar érmek. Jó lenne újra magyar sportoló nyakában, vagy akár a sajátomban látni egy újabb érmet, mely lehetőleg minél fényesebben csillog.”

További részletek az eseményről bővebben ITT! 

Az eddigi öt versenykiírás győztesei 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 09. 29. 193110