Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Nikolics egyik csapattársa biztosan nem játszhat a playoffban

Az MLS-ben Nikolics a Chicago Fire csapatával igencsak jó szezont fut, a klub pedig a magyar játékosnak is nagyban köszönhetően bejutott a tengerentúli profiliga rájátszásába. Ám egy nagyágyúval sajnos kevesebb mutathatja meg a playoffban sérülése miatt, hogy mire képes chicagói részről.

2017_0909_Player Warmups_RA_027_0 (1)Michael de Leeuw-nél keresztszalag-szakadást diagnosztizáltak, így kénytelen kihagyni a Chicago Fire elkövetkezendő idei meccseit (forrás: chicago-fire.com)

Az MLS-ben szereplő Chicago Fire Nikolics Nemanja vezényletével bejutott a liga rájátszásába. Ez az elmúlt hétvégén dőlt el, amikor is a New York City ellen 1-1-es eredményt ért el a chicagói klub, melynek gólszerzője a magyar támadó volt! Azonban Niko egyik csapattársa, aki egyben alapember, már idén nem léphet pályára.

A holland támadó, Michael de Leeuw a hétvégén szenvedett keresztszalag-szakadást, és bizonyossá vált, hogy idén már nem segítheti klubcsapatát. De Leeuw ebben az idényben eddig 30 bajnokin szerepelt, s 3 gólt szerzett, de nagyban volt segítségére többek között asszisztokkal is a társaknak. A 30 esztendős labdarúgó tavaly óta tagja a Fire csapatának, korábban pedig hazája bajnokságában szerepelt, és a Groningen együttesétől – ahol négy évet lehúzott, több mint 100 meccsel a háta mögött – igazolt a tengerentúlra.

Nagy Dávid