Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Angolok? Brazilok? Kínaiak? – Őket érdekli leginkább a közelgő világbajnokság!

Ugyan az oroszországi világbajnokságra még csak a következő héten kezdődik hivatalosan is a jegyértékesítés, már most másfél millió “előjegyzést” regisztrált a FIFA. És hogy eddig honnan a legnagyobb érdeklődés? Hát nem a házigazda részéről..

(Kép: as.com)

Természetesen azért az orosz szurkolókat is szép számmal érdekli már most a hazai rendezésű világbajnokság, csak úgy, mint a tengerentúlról a brazil, argentin, amerikai, vagy kolumbiai szurkolókat, akik már most tömegesen jelezték jegyigényüket.

A FIFA jelenlegi statisztikái szerint Európából az angolok és a németek a legaktívabbak, Ázsiából pedig a kínaiak, akiknek válogatottja ugye lemarad biztosan a seregszemléről.

És hogy honnan a legtöbb érdeklődő? Számunkra kissé meglepő, de Mexikóból!
Az ‘El Tri’ szimpatizánsait úgy nézki biztosan nem fogja zavarni az a rengeteg időzóna, és több mint tízezer kilométer amit meg kell tenniük Oroszországig – Hogy mást ne mondjunk Mexikóváros és Moszkva között a repülési távolság 10.720 km-nél is több.
Persze a mexikóiak könnyen vannak, hiszen válogatottjuk biztos résztvevője a tornának, így akár már kezdhetik tervezgetni az utazásukat is.