Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gigaajánlat van készülőben? A City ászát vinné a Milan!

A Daily Mail információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan nem kevesebb mint 80 millió fontos ajánlatot készül tenni a januári átigazolási piac idején a Pep Guardiola által irányított Manchester City kötelékébe tartozó Sergio Agüero játékjogáért cserébe…

letöltés

Mint ismert, a Vincenzo Montella vezette AC Milan a nyáron több csatárt is igazolt, érkezett ugyebár André Silva a Portóból, Nikola Kalinic a Fiorentinából, míg Fabio Borini a Sunderlandtól és még ott van az ifjú Crutone is, aki ebben az idényben robbant be a milánói gárdában. No, de visszatérve az Agüero féle átigazolási ügyhöz, pletykához. Mindenképp hatalmas meglepetés lenne, ha valóban januárban létrejönne a két klub közötti megállapodás az argentin támadót illetően. A hírek szerint ugyebár Agüero és Guardiola között nem túl felhőtlen a viszony, de a Manchester City mégis csak az első számú góllövőjét vesztené el az ő személyében.

Állítólag Pep Guardiola az Arsenal chilei támadóját, Alexis Sánchez-t akarná a csapat kötelékébe tudni, ha Agüero valóban távozna. A City már nyáron próbálkozott a korábbi Barcelona futballista megszerzésével, ám végül nem lett az ügyből semmi sem. 

Sergio Agüero 2011 nyara óta tartozik a Manchester City kötelékébe. A manchesteri alakulat színeiben ezidáig 261 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 176(!!) alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár