Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca még nem tett le Coutinhóról

A nyári transzferidőszak egyik legnagyobb slágere volt a Coutinho – Barcelona házasság, ám az üzletre nem került sor. A klub vezérigazgatója szerint azonban nem mondtak még le a brazil középpályásról.

skysports-philippe-coutinho-coutinho-liverpool-coutinho-liverpool_4125734

Forrás: Sky Sports

A katalán klub többször is elbukott a brazil játékos megszerzésében, pedig még 180 millió eurót is ajánlottak érte, de a Liverpool hajthatatlan volt, és maximum 200 millió ellenében engedték volna el. A Barcelona azonban nem adta még fel, és a januári átigazolási időszakban újra fognak próbálkozni, és ismét ajánlatott fognak tenni Coutinhóért. Erről a Barcelona vezérigazgatója, Oscar Grau beszélt.

Készek vagyunk leigazolni Coutinhót, vagy bárki mást, akit a technikai stáb szeretne megszerezi a téli transzferidőszakban. Nekünk van a világ legversenyképesebb keretünk, de nem akarunk veszteséget elkönyvelni. A Neymarért kapott pénz miatt komoly forrásaink vannak, viszont ha valaki olyan jö, aki komoly összegbe kerül, akkor valakinek távoznia is kell a Barcelonától, azaz az egyenlegünket tartanunk kell.”