Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajban a Real Madrid Navas miatt

Costa Rica már vasárnap kiharcolta a világbajnoki részvételt, ám a szigetország lakói így is meglepve láthatták, hogy a keddi, számukra már tétnélküli panamai meccsen a veterán cserekapus, Patrick Pemberton védte a kapujukat.

navas001

Az eset nem volt véletlen, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a Costa ricai keret messze legértékesebb és nemzetközi szinten legeredményesebb játékosa, Keylor Navas megsérült. A Real Madrid kapuvédője valószínűleg egy ütközés nyomán a jobb combjában szerzett egy kipihenésre szoruló ödémát. Bár gyaníthatóan nem bánta ezt az esetet Navas, lévén a Honduras elleni 1-1 jelentette számukra a biztos Vb utazást.

A Realnál természetesen aligha örültek Navas hőstettének, ugyanis tegnap este a „Királyiak” kényszeredetten jelentették be, hogy a 30 esztendős portás aligha véd majd hétvégén, a Getafe elleni bajnokin. Sőt, egyelőre az sem tűnik túl biztosnak, hogy a jövő keddi, Tottenham elleni Bajnokok Ligája meccsen ott lehet-e már a pályán. Navas helyettese minden bizonnyal Kiko Casilla lesz, aki a szeptemberi válogatott szünetet követően egy bajnokin már pályára léphetett a szezonban, mégpedig a Levante elleni 1-1 alkalmával. A cserekapus szerepét pedig a mester fia, Luca Zidane foglalhatja el.

Balogh József