Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Mbappé profibb hozzáállást mutat mint Messi!”

A korábban az FC Barcelonában és a Paris Saint-Germain együttesénél is futballozó Ludovic Giuly szerint Kylian Mbappé hozzáállása profibb, mint Lionel Messié volt.

(Kép: goal.com)

“Kylianban hihetetlen potenciál lakozik!” – Kezdte Giuly a francia RMC rádió megkeresésére adott nyilatkozatában. “Mindene megvan ahhoz, hogy a legnagyobb játékosok közé emelkedhessen. Abszolút profi a hozzáállása, és tiszta fejjel képes gondolkodni. A PSG-t is a fejlődése érdekében választotta.” – Folytatta a korábbi 17-szeres francia válogatott szélső, majd ezt követően érdekes hasonlítást vett alapul.

“Mbappénak profibb a hozzáállása, mint Lionel Messié volt ennyi idősen. Sokkal jobban tudja azt, hogyan is kell ügyelnie a testére. Tudom, hogy Messi például sokat aggódott a különböző sérülések miatt karrierje elején. Úgy gondolom Messi jóval nehezebben élte meg ezt az időszak, mint Mbappé, aki annyival egyértelműen előrébb van, hogy mentálisan felkészültebb, és jobban ismeri a testét!” – Így Giuly aki pont abban az időszakban játszott Barcelonában (2004 nyara és 2007 januárja között) amikor Messi bontogatta a szárnyait az első csapat keretéhez tartozva, így talán van némi alapja mondandójának!