Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane is rábólintott az újabb U21-es válogatott érkezésére! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Real Madridnál egyre komolyabban fontolgatják, hogy a következő nyáron valóban új kapust hoznak a klubhoz, de nem David de Geát!

(Kép: marca.com)

A Real Madriddal kapcsolatos ügyekben jártas Marca című sportnapilap szerint a madridiak első számú kapusjelöltje immáron nem David de Gea, hanem az Athletic Bilbao utánpótlás válogatott kapuvédője, Kepa Arrizabalaga. A 23 esztendős hálóőr kapcsán korábban már beszámoltunk arról, hogy felkeltette a blancók érdeklődését.

A Marca szerint az, hogy Arrizabalaga továbbra sem hosszabbította meg jövő nyáron lejáró szerződését a Bilbaóval, egyértelműen a “királyi gárda” malmára hajthatja a vizet, ugyanis a madridi székhelyű lap szerint nem véletlen, hogy a spanyol U21-es válogatott hálóőr vissza is utasította a baszkok 3 millió eurós éves fizetést garantáló szerződéshosszabbítási ajánlatát.
A spanyol fővárosban eközben állítólag már Zinedine Zidane is zöld utat adott Arrizabalaga megszerzésére, akit a francia vezetőedző figyelmébe a blancók kapusedzője, Luis Llopis ajánlott.

A Marca még hozzáteszi, hogy a labda egyre inkább a fiatal hálóőr térfélén pattog, hiszen ha Arrizabalaga a januári átigazolási időszak kezdetéig sem hosszabbít a San Mamésban, akkor az egyértelmű jel lehet arra, hogy maga a játékos is nyitott a váltásra. Ez esetben az lehet a kérdés, hogy januárban, vagy a következő nyáron érkezik-e a spanyol fővárosba…