Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger: “Özil és Sánchez is távozhat januárban!”

Arséne Wenger, egészen egyértelműen kijelentette, hogy nem elképzelhetetlen, hogy a csapat két, talán legnagyobb sztárja közül mindkettő elhagyja az Arsenal együttesét a januári átigazolási időszakban.

(Kép: skysports.com)

“A jelenlegi szituációban minden lehetséges megoldást meg kell vizsgálnunk, így azt is, hogy távozhatnak!” – Jelentette ki nemes egyszerűséggel mindezt Arséne Wenger csapata hétvégi, Watford elleni találkozóját megelőző sajtótájékoztatóján, akit arról is kérdeztek, hogy Alexis Sánchez és Mesüt Özil távozhat-e januárban a klubtól.

A francia menedzser ugye nincs kellemes helyzetben, hiszen Özil és Sánchez szerződése egyaránt jövő nyáron lejár, és jelenleg egyik játékos sem feltétlenül a hosszabbítást tervezi az Emirates-ben.

A már nyáron elvágyódó Sánchez ezt követően kevésbé került előtérbe, ellentétben német kollégájával, akivel kapcsolatban azt is lehetett hallani, hogy még meggondolhatja magát, és elfogadja az Arsenal hosszabbítási ajánlatát. “Bízom benne, hogy a helyzet még megfordulhat. Jelenleg azonban nincsenek közel az álláspontjaink, így ha akarnánk se tudnánk semmiféle bejelentést tennie!” – Fogalmazott Wenger Özillel kapcsolatban, akinek állítólag az ügynöke,  Erkut Segut korábban elismerte, hogy képviseltje akár még maradhat is Londonban! Érdekes hónapok elé néznek az “ágyúsok”…