Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyász! – Szörnyű tragédia történt az indonéz bajnokságban!

Az elképzelhető legrosszabb következményekkel járt az indonéz bajnokságban egy ütközés kapus és csapattársa között!

Gyászol a futballvilág! Tragikus hirtelenséggel elhunyt az indonéz első osztályban szereplő Persela Lamongan kapusa, Choirul Huda. A kapuvédő saját csapattársával ütközött a Semen Padang elleni találkozó 45. percében, az eset következtében, pedig olyan szerencsétlen módon ért földet, hogy a nyaka és a feje hatalmas ütést kapott.

Az eset következtében Choirul Huda elveszítette az eszméletét, és elterülve hosszú percekig feküdt a gyepen. Az orvosok már ekkor sejtették, hogy súlyos trauma érhette a kapust – Sajnálatos módon a lehető legsúlyosabb!

Choirul Huda ugyanis egy óra elteltével, hogy a Soegiri Lamongan kórházba szállították, életét veszítette! Az orvosi jelentés szerint az ominózus ütés lett a halál oka. A BBC beszámolóiban idézi a kórház orvosát, Dr. Nugroho-t, aki elmondta, hogy a kapus egy óra elteltével sem reagált semmire, nem voltak reflexei, majd leállt a lélegzete, és szívrohamot kapott.

“A játékosokkal együtt a mérkőzést követően azonnal a kórházba siettünk, ahol közölték velünk, hogy Choirul Huda meghalt. Borzalmasan érintett a hír. Még az orvosokkal sem tudtunk beszélni, csak a holttestet láttuk! Szörnyű tragédia!” – Idézi a BBC az indonéz csapat edzőjét, Aji Santosot.