Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: eladásra kínálják fel a klubot – hivatalos

Az angol élvonalbeli bajnokságba (Premier League) idén visszajutott Newcastle United tulajdonosa a St. James Holdings Limited fontos bejelentést tett a klub jövőjével kapcsolatosan.

066_DPPI_40217401_002_960px

A  St. James Holdings Limited tulajdonában lévő Newcastle vezetősége a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy eladásra kínálják fel a klubot. A klub vezetősége ezzel a lépéssel azt szeretné elérni, hogy a az új tulajdonos minél rugalmasabb környezetben tudjon pénz fektetni a klubba, mert szükség van a befektetésre, ideértve a játékoskeretet is.

A sajtóban megjelenő egyre nagyobb spekuláció eredményeként a Newcastle United jövőjét illetően a tulajdonos, a St. James Holdings Limited szeretné tisztázni a helyzetet a szándékait illetően, a jelenlegi elnökség elhatározta, hogy az a legjobb a Newcastle-nek és a drukkereinek, ha eladásra kínáljuk fel a klubot.”

A Newcastle jelenleg nyolc fordulót követően a tabella 9. helyén áll 11 ponttal a 20 csapatos bajnokságban. Egyenlőre a leendő tulajdonosról semmit sem tudni, de sajtóhírek szerint dubai székhelyű olajtársaság valamint kínai befektető is érdeklődik a klub iránt.

Kép: AFP