Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rabiot a Premier League-ben köthet ki! – lapértesülés

A L’Equipe információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain kötelékébe tartozó ifjú középpályás, nevezetesen Adrien Rabiot neve három angol sztárcsapat kívánságlistáján is ott szerepel…

1747349-36945193-1600-900

Adrien Rabiot szerződése jelen állás szerint 2019-ig érvényes, s az esetleges hosszabbítással kapcsolatban nem történtek előre lépés, s emiatt a francia középpályás kicsit frusztrált – írja a L’Equipe. A még mindig csak 22 esztendős, négyszeres válogatott labdarúgónak azonban nem kell túlságosan aggódnia, hiszen kérőkben nem szenved hiányt. Állítólag a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham is szívesen a soraiban tudná. 

Talán azt kevesen tudják Rabiot karrierjével kapcsolatban, hogy ő már megfordult Angliában, igaz még nem profi pályafutása alatt. Egy rövidebb ideig megjárta a Manchester City utánpótlását, amikor mindössze 13 esztendős volt. Az elmúlt években sokszor felvetődött az, hogy netán a Premier League-ben köthet ki, de ezidáig nem igen jött be ez a variáció. 

Adrien Rabiot egyébként már jó pár éve a Paris Saint-Germain felnőtt csapatában rúgja a bőrt. Laurent Blanc-nál is rengeteg lehetőséget kapott, de kimondottan alapemberré Unai Emery érkezése óta várt. A Paris Saint-Germain színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 169 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 19 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár