Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hárman jelöltek a budafoki kispadra

Korábbi szövetségi kapitány, nemrég menesztett tréner is képben van a kedden kirúgott Prukner László helyére.

toth-balint_nu6mu9v863gw15gzvn7f56t9k

mészölygézaKora délelőtt beszámoltunk, hogy már nem Prukner László a Budafok vezetőedzője; azóta felröppent három lehetséges név, akik válthatják az NB III-ból feljutó klubnál a korábbi Fradi-trénert. A tavalyi Magyar Kupa-bravúr – elődöntőig jutott a BMTE – sem mentette meg Prukner László állását, merthogy a két győzelem mellett öt döntetlent, és hét vereséget számláló Merkantil Bank Liga-évadban jelenleg mindössze tizenhatodik helyen szerénykedik.

egerváriHárom név vetődött fel utódként. A korábbi szövetségi kapitány, a Dunaferrel és az MTK-val is bajnok Egervári Sándor, a Haladástól nyáron menesztett Mészöly Géza, valamint a Pápa korábbi edzője, Tóth Bálint. Hogy közülük ki lesz a vezetőedző, még kérdés, az is lehet, hogy végül egy negyedik jelölt kapja meg a kispadot a piros-feketéknél.

A klubvezetés azután döntött Prukner elküldése mellett, hogy vasárnap a Csákvár legyőzte a XII. kerületi együttest, ráadásul öt mérkőzés óta nyeretlen a Budafok, amelynek keretében több élvonalbeli rutinnal felvértezett játékos is található, így aztán még inkább érthetetlen a szereplés.

~GS~