Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho máris kinézte magának leendő csapatát?

A magát mindig jól értesültnek gondoló, ám annál többször árnyékra vetődő angol sajtó ezúttal José Mourinho jövőjét kezdte firtatni egy minapi nyilatkozata kapcsán…

182459340-eea8cd6a-1c8d-476d-a6fa-86765a839a62

(forrás: reuters)

Mint köztudott, ez a portugál szakember második szezonja a Manchester United élén és a csapat jelenleg remek formában van, másodikak a Premier League-ben és minden bizonnyal a Bajnokok Ligájában is magabiztosan jutnak majd tovább.

Az angol újságok a Mourinho által egy francia TV-csatornának adott interjújára alapozzák feltevésüket, miszerint csak idő kérdése, hogy a portugál a PSG kispadján kössön ki. Már azt is gyanús körülménynek találják, hogy Mourinho kiválóan beszél franciául, a beszélgetés során pedig a következőképpen nyilatkozott: „Biztos vagyok benne, hogy nem a United az utolsó csapatom. Még mindig hatalmasak az ambícióim, imádok új dolgokba vágni” – cáfolva korábbi kijelentéseit, miszerint az „új” Alex Ferguson szeretne lenni. „A fiam, aki Londonban él, múltkor is Párizsba ment meccset nézni Manchester helyett. A francia főváros egészen különleges hely, egyszerre varázslatos és fiatalos”.

Hogy egy nap José Mourinhót valóban a PSG kispadján látjuk-e, annak aligha pénzügyi akadályai lesznek, és az is kétségtelen, hogy nyertes mentalitása jól illene a párizsi klub filozófiájába.

(zp)